2 zits bank

2 zits bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voor2 zits bank

Vind jij het ook altijd zo lekker, om na een drukke dag neer te kunnen ploffen op je bank thuis? ’s Avonds een mooie film kijken, een boek lezen of met het hele gezin de dag doornemen, onder het genot van een kop koffie, thee of wat fris. Naast de functionele kant van een bank, kan een 2 zits bank ook een fraai element in je interieur vormen.

De kleur van een 2 zits bank heeft een grote invloed op de sfeer, die in een bepaalde kamer hangt. Wil je bijvoorbeeld een trendy, moderne sfeer creëren? Of mag het van jou wel wat losser en vrolijker, met meerdere kleuren? Lees snel verder, hoe de kleur van een tweezitsbank de sfeer in je huis kan beïnvloeden!

Sfeer creëren met een 2 zits bank

Een 2 zits bank kun je zowel binnen, als ook buiten je woning gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie 2 zits bank voor in je tuinhuisje, voor op een balkon of een 2 zitsbank voor op het terras in de zomer. Lekker genieten van een glaasje wijn of een pilsje, terwijl de zon steeds verder ondergaat op een zwoele zomeravond! De kleur van een 2 zits bank heeft een grote invloed op de sfeer, die rond de bank hangt.

Kies bijvoorbeeld voor een zwarte 2 persoons bank van stof of leer, dat perfect aansluit bij een strak en modern ingerichte woning. 2 zitsbanken met verschillende kleuren door elkaar, passen juist beter in een losser en creatiever ingericht huis. Het is dus erg afhankelijk van je huidige inrichting, welk type 2 zits bank hier het beste bij aansluit.

Combineer je 2 zits bank met accessoires

Naast de kleur van de bank, is het leuk om een 2 zits bankje te combineren met verschillende accessoires. Zo valt de bank minder op en kun je de sfeer beïnvloeden. Daarbij is er toch niets lekkerder, dan een kussentje onder je hoofd als je op tweezitsbanken ligt? Veel accessoires zijn in de winkel te koop, maar je kunt ze vaak ook zelf maken. Denk aan een gebreide deken of een gebreide kussensloop, voor kussens op de bank.

Tips voor het combineren van een 2 zits bank met accessoires

  • Banken die 2 zits zijn, zijn over het algemeen niet heel groot, waardoor je het aantal accessoires beperkt moet houden. Anders wordt het te druk!
  • Voorbeelden van accessoires die goed bij tweezitsbankjes passen, zijn bijvoorbeeld kussens, een gebreide deken, etc.
  • Ook kun je een 2 zits bank combineren met losse fauteuils naast de bank, om een geheel in bijvoorbeeld de woonkamer te creëren.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.