3 zits bank

3 zits bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voor3 zits bank

Na een lange dag werken wil je wellicht even rustig bij kunnen komen, voordat je met het koken begint, gaat opruimen, enzovoorts. Naast een kopje thee of koffie, kan een 3 zits bank hier goed bij helpen! Ga lekker languit op de 3 zitsbank liggen, om even heerlijk te relaxen bij je favoriete serie op televisie, een boek of een film.Wanneer heb jij een dergelijk relaxmomentje nodig?

Niet alleen is een 3 zits bank uitermate geschikt om even heerlijk tot rust te komen, ook vormt driezitsbank een essentieel onderdeel van je interieur. De kleur en het design van de 3 zits bank hebben namelijk een grote invloed op de sfeer in de kamer, waar de bank staat. Kies jij voor een 3 zits bank van leer of van stof? Lees snel verder wat 3 zitsbanken voor invloed op de sfeer in huis kunnen hebben!

Heerlijk tot rust komen op een 3 zits bank

Een 3 zits bank is de plek, om alle zorgen even los te laten en bij te komen van je lange dag werken. 3 zits banken bieden voldoende ruimte om languit te liggen, of bijvoorbeeld om tegen iemand anders aan te kruipen. Heerlijk op de koude herfst- en winterdagen! Wanneer je rechtop op de bank zit, biedt een bank met 3 zits voldoende ruimte om met een groot deel van je gezin naar een film of programma op televisie te kijken. Het grote formaat van de bank is bijvoorbeeld ook ideaal voor bezoek!

Naast de functionaliteit van een 3 zits bank, kan een 3 persoons bank een fraaie toevoeging aan de elementen van je interieur vormen. Neem bijvoorbeeld een strakke, zwarte bank, die perfect aansluit bij een modern en zakelijk interieur. Heb je liever een losser model 3 zits bank? Kies dan voor een stoffen bank, met meerdere kleuren.

Zoek accessoires bij je 3 zits bank!

Omdat een 3 zits bank van zichzelf al vrij groot is, heb je voldoende ruimte om de bank te combineren met verschillende accessoires. Hierdoor lijkt de bank gevulder, wat een gezellige sfeer creëert.

Tips voor het combineren van een 3 zits bank met accessoires:

  • Gebruik verschillende kleuren en formaten kussens op je bank. Dit vult de bank op, zonder dat dit te druk wordt. Bij een zwarte bank kun je gekleurde kussens gebruiken, terwijl je op een drukkere bank juist beter kunt kiezen voor rustige kussen.
  • Neem een plaid of gebreide deken in huis, die je over de zijkant van de bank kunt hangen. Een fraai accessoire, die ook nog eens heerlijk warm is in de winter of herfst!
  • Hang een fraai schilderij boven de bank, waardoor deze minder afsteekt tegen je muur.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.