5 zits bank

5 zits bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voor5 zits bank

Think big! Met een 5 zits bank is het ultiem ontspannen. Komen er vrienden op bezoek? Er is plek genoeg op deze ruime bank. Het maakt niet uit welke stijl jij hebt in de inrichting. Door de vele verschillende varianten, is er altijd een 5 zits bank die voldoet aan jouw eisen.

Leer of stof, huiselijk of design? De mogelijkheden met een 5 zits bank lijken wel eindeloos. Door de grote verscheidenheid in kleuren en stoffen, is er altijd een bank naar jouw wens. Na een dagje hard werken is er niets lekkerder dan even languit op de bank liggen. Zie jij dit al helemaal voor je? Ontdek dan snel de vele mogelijkheden van deze banken.

De 5 zits bank, ruimte en comfort voorop

Als jij veel plek hebt in de woonkamer en gek bent op ruimte en comfort, dan is een 5-zitsbank wat jij zoekt. Door zijn grootte, neemt een 5 zits bank veel ruimte in beslag. Daar krijg je echter veel voor terug.

Het voordeel van wonen in een ruim huis, is dat je kunt gaan voor een 5 zits hoekbank. Zo kan je lekker languit op de bank liggen terwijl je geniet van een filmpje. Bij een leren bank, zijn twee leren fauteuils een mooie toevoeging. Op de manier heb je een woonkamer waarin altijd plek is voor het hele gezin.

Extraatjes voor de bank

Een 5 zits bank is een groot geheel. Als je bang bent je snel uitgekeken bent op zo’n groot en opvallend meubelstuk, kan je er voor kiezen om de bank te decoreren. Zo trekt niet alleen de bank zelf de aandacht, maar ook de bijbehorende accessoires, bijvoorbeeld:

  1. Schilderijtjes: Als jij jouw 5 zits bank tegen de muur hebt staan, is het een leuk idee om deze muur te decoreren met schilderijtjes. Staat een bank van leder voor een donkere muur? Hang dat wat kleurrijke en lichte schilderijtjes op. Deze vallen op een positieve manier op en zijn een leuk contrast met de donkere kleuren.
  2. Verlichting: Zet een stijlvolle staande lamp aan weerszijden van de bank. Zo komt jouw 5 zits bank letterlijk in een ander daglicht te staan. De warme kleuren van de verlichting zorgen direct voor een knusse sfeer.
  3. Kussens en vachtjes: Je hebt meer dan genoeg ruimte op een 5 zits bank. Zorg dat je comfortabel en warm zit door de toevoeging van wat leuke kussens en bijvoorbeeld een schapenvacht. Heerlijk om mee op de bank te zitten en een leuk gezicht als je de bank niet gebruikt.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.