Aardappelmand

Aardappelmand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorAardappelmand

Zitten alle kruiden, pasta en andere ingrediënten netjes in verschillende potten? Maar liggen je aardappelen altijd in een hoekje van de keuken? Dat is zonde.    

Haal ze tevoorschijn en bewaar ze in een aardappelmand!  Hiermee maak je van de aardappels een waar accessoire en geef je de keuken een extra sfeerboost. Met een aardappelmand wordt het ouderwets gezellig!

Welke aardappelmand past in jouw keuken?

Denk je aan manden, dan denk je aan rotan en riet. Een echte, originele aardappelmand is er ook zo één. Gemaakt van een grof riet, met een beetje een bollige vorm heeft de meest voor de hand liggende aardappelmand een opening aan de onderkant waar de aardappelen voor het grijpen liggen en wordt de mand afgesloten met een deksel.

  • Een originele aardappelmand is voorzien van een opdruk met ‘Pomme de terre’, waarmee je de keuken een Frans landelijk tintje geeft.
  • Je maakt het helemaal landelijk als je gaat voor een meer standaard mand gemaakt van een grof riet met grijs laagje beits. Voorzien van een wit hart als opdruk straalt met deze aardappelmand de Country Style je tegemoet zodra je de keuken in loopt.
  • Hou je meer van modern en opgeruimd staat netjes? Dan is een kunststof aardappelmand meer iets voor jou! Handig om schoon te maken en strak van uiterlijk.
  • Trendy en een beetje industrieel? Gebruik dan een open metalen mand als aardappelmand! Dan zijn de aardappelen wat ze zijn en hèt accessoire in de keuken.

Gebruik de aardappelmand anders

Alle soorten manden kun je in plaats van als aardappelmand ook als een ander soort mand gebruiken mocht het je in de keuken toch niet zo bevallen. Zo sla je met de aankoop van een aardappelmand nooit de plank mis!

Een aardappelmand van riet met kunststof bekleding aan de binnenkant geven gevuld met planten je tuin een gezellige en verzorgde sfeer.

De aardappelmand van staal is even trendy in de woonkamer wanneer je die gebruikt als krantenbak of voor los slingerend speelgoed.

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige aardappelmand vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan artikelen en accessoires voor in de keuken.

Dat niet alleen. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw aardappelmand is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.