Aardewerk bloempot

Aardewerk bloempot

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorAardewerk bloempot

Iedereen heeft een andere smaak. Vooral als het gaat om een bloempot. De een gaat het liefst voor een grote, robuuste terracotta bloempot om buitenplanten in te kunnen zetten. Maar het kan ook zijn dat je dol bent op  een beschilderde aardewerk bloempot of kleine bloempotten in verschillende kleuren, waardoor je vensterbank lekker wordt opgefleurd. Dus is het maar goed ook dat de aardewerk bloempot in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is.

Variatie in de aardewerk bloempot

De aardewerk bloempot is verkrijgbaar in allerlei maten. Ook zijn er aardewerk bloempotten in allerlei vormen; van de lage bloempot tot de bloempot die meer op een hoge vaas lijkt. Je vindt dus zonder veel moeite precies de aardewerk bloempot die je zoekt!

Kleurenpallet van de aardewerk bloempot

Qua kleuren kun je alle kanten op. Zo kun je gaan voor een terracotta bloempot, met of zonder glazuurlaag. Ook zijn er allerlei beschilderde bloempotten verkrijgbaar, bijvoorbeeld een aardewerk bloempot in een effen kleur. Of misschien vind je een bloempot met een patroon wel mooier? Ook hierin zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. En bovendien: kun je zelf ook nog altijd met een verfkwast aan de slag!

Of je nou dus op zoek bent naar een grote, stevige aardewerk bloempot, omdat je sanseveria bijna uit z’n vorige pot barst, of naar schattige kleine gekleurde bloempotjes voor de viooltjes op je balkon; je vindt altijd wel een aardewerk bloempot die aan jouw wensen voldoet!

DIY: Je eigen aardewerk bloempot

Of je nou heel handig bent met een verfkwast of toch een beetje een leek bent op het gebied van verven, iedereen kan met een likje verf een oude aardewerk bloempot een complete metamorfose geven!

    • Breng, voordat je echt gaat verven, een laag primer aan op je aardewerk bloempot. Dan blijft de verf beter zitten.
    • Voor beginners: Verf met een grote kwast je bloempot in een effen kleur. Pasteltinten staan altijd leuk. Wil je juist een bloempot die er echt uit knalt, ga dan voor neonkleuren.
    • Two-tone: Koop een spuitbus met verf in een knalkleur. Plak het gedeelte van de pot die je niet wilt schilderen, af met tape. Ga vervolgens lekker met de spuitbus aan de slag. Laat de verf drogen en haal de tape van het potje af. Superleuk effect!

 

: Als je handig bent met een verfkwast, dan zou je een mooie rand om een terracotta bloempot heen kunnen maken. Bijvoorbeeld met bloemetjes, vlinders of een Mexicaans patroon. Fantaseer er lekker op los en laat je gaan!

 

De aardewerk bloempot komt dus in ongekend veel variaties. En als dat niet genoeg is, kun je makkelijk jouw eigen aardewerk bloempot beschilderen. Voeg een waar kunstwerk toe aan jouw interieur!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.