Odette Simons
Westwing Style Director: Odette Simons

In oktober 2014 is Odette Simons aan de slag gegaan als Style Director van Westwing. Odette heeft, naast haar nieuwe rol als Style Director van Westwing, haar eigen bedrijf in creative advisory en werkt als stylist voor verschillende magazines en TV-programma’s. In de functie van Style Director houdt Odette zich bezig met de look en feel van Westwing.

Odette over Westwing: "Ik zie enorm veel overeenkomsten tussen mezelf en Westwing in de passie voor interieur, het creëren van sfeer en het inspireren van mensen. Daarnaast hebben wij beiden de ambitie om het inrichten van je huis toegankelijk, gemakkelijk en vooral leuk te maken!"

Stoel

Interieurfans, home makers en decoratieverslaafden zijn bij ons aan het juiste adres. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn.


Naast gerenommeerde merken ontdek je ook spannende insider labels waarmee jij jouw huis net dat beetje extra kunt geven. En dat alles voor betaalbare prijzen.”

Fest
Members_only

De toegang tot Westwing is beperkt: alleen geregistreerde members hebben toegang tot de selectie exclusieve merken die door het styling- en inkoopteam worden geselecteerd. Aanmelden is gelukkig helemaal niet moeilijk! Je krijgt toegang tot alle sales en het inspirerende online Magazine als je je inschrijft via de website.


Elke dag krijgen onze members nieuwe merken en producten gepresenteerd. Van elk product is slechts een beperkt aantal beschikbaar. Sommige producten zijn daarom al snel na de start van een sale uitverkocht. Je doet er dus goed aan direct aan het begin van een verkoopactie even een kijkje te nemen! Als member ontvang je een nieuwsbrief in je inbox zodat je weet wanneer de nieuwe acties starten. Zo ben je altijd op de hoogte van lopende en aankomende sales. Bovendien duren de acties met prijzen tot 70% korting op de aanbevolen verkoopprijs slechts enkele dagen.

Merken
Onze merken

De aangeboden merken worden stuk voor stuk geselecteerd door het styling- en inkoopteam. Zij hebben een professionele achtergrond en kennis van design & interieur. Daarbij struinen zij internationale beurzen af op zoek naar de producten die passen bij Westwing en onze members. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en introduceren wij die graag in Nederland en België. Ben je designer of vertegenwoordiger en wil je samenwerken met Westwing? Neem dan contact met ons op en stuur een email naar info@westwing.nl.

Fest
Online_Magazine

Een huis inrichten moet leuk zijn, maar het is niet altijd makkelijk om de goede keuzes te maken. Daarom willen wij jou een handje helpen. In ons online magazine vind je de nieuwste interieurtrends,, styling tips & tricks, interviews en home updates en kan je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interieurontwerpers en andere inspirerende mensen. Get inspired!

Het team van Westwing bestaat uit een uiteenlopende groep mensen: stilisten, creatieve schrijvers, technische experts en visueel ontwerpers. We zijn stuk voor stuk professionals die één ding gemeen hebben: een passie voor interieur. Over smaak valt te twisten, maar de nieuwsgierigheid naar nieuwe producten en merken die het leven nét wat mooier maken, zorgt ervoor dat Westwing jouw nr. 1 bestemming is voor interieur musthaves. Met deze gedachte proberen wij elke dag weer onze members te verrassen. Wij ontdekken elke dag nieuwe dingen en die willen wij graag met jou delen.

Westwing


Werken bij Westwing?