Odette Simons
Westwing Style Director: Odette Simons

Odette Simons is sinds 2014 werkzaam als Creative Director van Westwing Benelux. In haar functie houdt Odette de nieuwste trends in de gaten en kijkt hoe die trends vertaald kunnen worden naar het productassortiment. Welke merken zijn hot, welke materialen zijn in en wat zijn de musthaves van dit moment? Tevens is Odette verantwoordelijk voor de look & feel van de online store en het magazine.


Odette over Westwing: "Ik zie enorm veel overeenkomsten tussen Westwing en mezelf in de passie voor interieur, het creëren van sfeer en het inspireren van mensen. Daarnaast willen we het inrichten van je huis toegankelijk, gemakkelijk en vooral leuk maken! Be your own stylist!"

Stoel

Westwing is dé nieuwe manier van online interieur shoppen: jouw partner in crime die je alles biedt voor een prachtig interieur, inspiratie en tips. In onze online woonshop vind je iedere dag nieuwe stijlvolle woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets en nog veel meer. Allemaal producten in de meest uiteenlopende stijlen, van high-end designmerken tot spannende, kleine labels uit binnen- en buitenland waarmee jij jouw huis nét dat beetje extra kunt geven. Westwing inspireert je elke dag met jaloersmakende binnenkijkers, toffe lifestyle artikelen, praktische stylingtips, do-it-yourself (DIY) video’s en natuurlijk de allerlaatste trend updates. Westwing is actief in maar liefst 11 landen. Zo maken wij een stijlvol interieur toegankelijk voor iedereen, wereldwijd!


Naast gerenommeerde merken ontdek je ook spannende insider labels waarmee jij jouw huis net dat beetje extra kunt geven. En dat alles voor betaalbare prijzen.”

Fest
Members_only

De toegang tot Westwing is beperkt: alleen geregistreerde members hebben toegang tot de selectie exclusieve merken die door het styling- en inkoopteam worden geselecteerd. Aanmelden is gelukkig helemaal niet moeilijk! Je krijgt toegang tot alle sales en het inspirerende online Magazine als je je inschrijft via de website.


Elke dag krijgen onze members nieuwe merken en producten gepresenteerd. Van elk product is slechts een beperkt aantal beschikbaar. Sommige producten zijn daarom al snel na de start van een sale uitverkocht. Je doet er dus goed aan direct aan het begin van een verkoopactie even een kijkje te nemen! Als member ontvang je een nieuwsbrief in je inbox zodat je weet wanneer de nieuwe acties starten. Zo ben je altijd op de hoogte van lopende en aankomende sales. Bovendien duren de acties met prijzen tot 70% korting op de aanbevolen verkoopprijs slechts enkele dagen.

Merken
Onze merken

De aangeboden merken worden stuk voor stuk geselecteerd door het styling- en inkoopteam. Zij hebben een professionele achtergrond en kennis van design & interieur. Daarbij struinen zij internationale beurzen af op zoek naar de producten die passen bij Westwing en onze members. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en introduceren wij die graag in Nederland en België. Ben je designer of vertegenwoordiger en wil je samenwerken met Westwing? Neem dan contact met ons op en stuur een email naar info@westwing.nl.

Fest
Online_Magazine

Een huis inrichten moet leuk zijn, maar het is niet altijd makkelijk om de goede keuzes te maken. Daarom willen wij jou een handje helpen. In ons online magazine vind je de nieuwste interieurtrends,, styling tips & tricks, interviews en home updates en kan je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interieurontwerpers en andere inspirerende mensen. Get inspired!