Delen

Met zijn hand in de jouwe, twee stralende ogen die je liefdevol toelachen, stelt hij op zijn knieën gezeten eindelijk die meest waardevolle vraag en antwoord jij vol overtuiging met ‘ja!’.. Dit is een droom die uitkomt! Wauw! Jullie gaan trouwen.. En dat gaat hoe dan ook de mooiste dag in jullie leven worden. Want voor één keer speel jij de hoofdrol tijdens een groots feest waarbij je alles tot in de puntjes verzorgd wilt hebben. Van de bruidsjurk die je zelf draagt, tot de huwelijksbedankjes die je aan het einde van de dag meegeeft aan de gasten. En van de trouwkaarten die je als uitnodiging verstuurd tot het fotoalbum waar je de rest van je getrouwde leven vol liefde doorheen bladert.

huwelijksbasics

De basis voor je huwelijk

Heb je eenmaal je ‘ja-ik-wil’ gegeven, dan vlieg je als eerste naar de beste bruidsmode winkels en zoek je in catalogi naar de mooiste trouwjurken en een bijpassend trouwpak.  Want in die droom zie jij eruit als een prinses en ga je dus voor de mooiste trouwjurk, misschien zelfs één met een klassieke bruidssluier!

Om het plaatje compleet te maken, denk je alvast na over wat je in je handen houdt terwijl je richting je aanstaande loopt. Een bruidsboeket gevuld met je lievelingsbloemen in je lievelingskleur!

En, last but not least, kan een huwelijk niet zonder de trouwringen, de bezegeling voor jullie oneindige liefde!

HUWELIJKS BASICS

bruidsmode

BRUIDSMODE

bruidsboeket

BRUIDSBOEKET

trouwringen

TROUWRINGEN

 

ALTAAR

|

CHAMPAGNEKOELER

|

BRUIDSSLUIER

|

CORSAGE

trouwlocatie

Het huwelijksplaatje

Heb je de basis voor je huwelijk gelegd, dan kun je gaan dromen over het volgende: waar je gaat trouwen. Of het nu die ene romantische tent aan het strand wordt, of dat idyllische kasteeltje waar jullie per toeval tegenaan liepen, van deze plek moet iets bijzonders worden gemaakt. Terwijl je de trouwkaarten alvast de deur uitdoet, denk je goed na over de decoratie van deze locatie; van de ballonnen aan het plafond tot de bloemetjes op tafel. Want een met zorg aangeklede locatie zorgt voor een extra sfeervol feest en is een liefdevol welkom voor al je dierbare gasten.. Een perfect huwelijksplaatje!

TROUWLOCATIE

fotoalbum

FOTOALBUM

tafeldecoratie

TAFELDECORATIE

trouwkaarten

TROUWKAARTEN

 

LINT

|

SLINGERS

|

BALLONNEN

|

GASTENBOEK

huwelijksherinneringen

Mooie herinneringen aan je huwelijk

Je moet er nu nog niet aan denken, maar ook een huwelijksdag gaat voorbij. Met de beste voorbereiding op de mooiste herinneringen, hoef je je daar niet al te veel zorgen om te maken.

Tijdens je huwelijk zul je zelf ook best veel momenten missen: de blik van je dierbaren terwijl jij je ja-woord geeft, grappige voorvallen tussen je kleine neefjes en nichtjes.. Gelukkig legt een goede fotograaf het allemaal vast en kun jij er net zoveel van nagenieten als de rest. In een prachtig fotoalbum liggen al die mooie plaatjes bewaard.

En om van iedereen precies te weten wat ze van de dag vonden, lees je alles nog eens na in het gastenboek.

Alvast een leuke tip: laat alle aanwezigen een polaroid foto van zichzelf maken met een kleine noot op de achterkant. Die zullen nog dagelijks een lach op je gezicht weten te toveren!

HUWELIJKS
HERINNERINGEN

polaroid camera

POLAROID CAMERA

bruidsaccessoires

BRUIDSACCESSOIRES

huwelijksbedankjes

HUWELIJKSBEDANKJES

 

BELLENBLAAS

|

BRUIDSSLUIER

|

KRIJTBORD

|

PEPER- EN ZOUTSTEL

Pictures: © Fotolia & Living4Media

De sales begint vandaag

Aankomende sales