Aluminium ladder

Aluminium ladder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorAluminium ladder

Altijd op zoek naar een krukje om spullen uit het keukenkastje te pakken, slingers in de kamer op te hangen of om de fitting van de lampen vervangen? Herken je dit probleem? Zorg dan dat je altijd een aluminium ladder in huis hebt. Met een ladder kom je eenvoudig bij alle onbereikbare plekken in je woning!

Een aluminium ladder is niet alleen praktisch bij kleine ongemakken, maar ook handig tijdens het klussen. Ben je van plan om het plafond te verven, de hoge struiken te snoeien of de kozijnen te verven? Een aluminium ladder brengt je naar een hoger niveau!

Soorten aluminium ladders

Voor de simpele klusjes in huis heb je aan een aluminium ladder met vijf treden meer dan genoeg. Zo’n ladder zet je in de schuur of in het voorraadhok om ‘m altijd meteen te kunnen pakken. Voor de grotere klussen buitenshuis heb je meer aan een uitschuifbare ladder, ook wel telescopische ladder genoemd. Deze kun je tegen de muur, boom of de schutting zetten.

Qua soorten ladders kun je kiezen uit een:

  • Enkele ladder
  • Vouwladder
  • Uitschuifbare ladder

Waarom is een aluminium ladder zo fijn?

Ladders van dit soort materiaal zijn licht van gewicht, stevig en gemakkelijk te verplaatsen. Ook is het fijn om te weten dat aluminium ladders jaren mee kunnen zonder dat ze kapot gaan. Dat is maar goed ook. Het kopen van een ladder doe je namelijk een keer in de vijf á tien jaar!

Op de camping

Is de aluminium ladder alleen voor de huishoudelijke klusjes bestemd? Dan heb je het mis. Ga je deze zomer met de caravan op pad? Dan is een kleine aluminium ladder ideaal om mee te nemen. Zo kun je de partytent opzetten en de caravan schoonmaken. Dat niet alleen. De aluminium ladder is de perfecte bijzettafel tijdens de barbecue. De campingtafel staat vaak al vol met servies en schalen. Zet de overige benodigdheden op de ladder. Praktisch en origineel!

Aluminium ladder als zoldertrap

Ben je nog op zoek naar een stevige zoldertrap, maar mag die niet teveel ruimte in beslag nemen? Heb je wel eens aan een uitschuifbare ladder van aluminium gedacht?

  • Gemakkelijk in- en uitschuiven,
  • Licht van gewicht
  • Erg stevig.

Wil je naar zolder? Dan schuif je de ladder met gemak uit. Ben je weer terug? Dan schuif je met plezier de aluminium ladder weer in. De is overloop weer vrij en heb je geen last meer van de uitschuifbare trap.

Dus, kom je nooit ergens bij zonder een krukje te gebruiken of wil je een fijne bijzettafel voor op de camping? Een aluminium ladder is een goede optie!

Een aluminium ladder in je interieur

Ladders kunnen ook als decoratief item worden gebruikt in je interieur. Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan decoratieve ladders. Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!