Antraciet bank

Antraciet bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorAntraciet bank

Je twijfelt ontzettend over de kleur die je nieuwe bank gaat hebben. Natuurlijk moet de kwaliteit van de stof goed zijn zodat hij lang meegaat, maar het oog wil ook wat. Je wilt het liefste dat de bank een aantal interieuraanpassingen door de jaren heen overleeft. Een bank is tenslotte een aankoop die je waarschijnlijk niet iedere paar jaar doet. Een antraciet bank is makkelijk te weg te zetten in verschillende soorten interieurs.

In een huis wordt geleefd en dus is de kans groot dat je bank zo nu en dan te maken krijgt met vlekken. Het risico dat je loopt met het een lichte kleur is dat deze vlekken er moeilijk uit te krijgen zijn en na verloop van tijd zichtbaar blijven. Wanneer je kiest voor een antraciet bank, heb je al minder snel last van zichtbare vlekken.

Soorten antraciet bank

Antraciet is een kleur die tijdloos is. Met zijn robuuste en diepe uitstraling is de kleur uitermate geschikt voor het combineren met lichtgrijs en wittinten en één of een paar uitgesproken kleuren. Antraciet versterkt deze andere kleuren. Denk ook aan verschillende soorten metaal die erg goed in combinatie met een antraciet bank passen. Koper is zo’n soort metaal en geeft in combinatie met antraciet een warme uitstraling.

Een antraciet bank is verkrijgbaar is allerlei verschillende modellen. Het is maar net wat jij het liefste wegzet in je kamer. Denk aan een:

  • Hoekbank
  • 2 zitsbank
  • 3 zitsbank
  • Bank met longchair
  • Bank met hocker

Antraciet in jouw interieur

Naast de keuze uit het model van de antraciet bank, heb je ook nog keuze uit de soort bekleding. Denk hierbij aan de keuze tussen stof en leer. Leren bekleding kan voor een luxe uitstraling zorgen in een modern interieur, terwijl stoffen bekleding juist een zachte indruk kan maken in een landelijk interieur. Zelfs in stof kan veel verschil zitten. Denk bijvoorbeeld aan een grove of fijne structuur in de stof van de antraciet bank.

Wil je de kleur antraciet wel graag terug laten komen in je interieur, maar niet alleen in de vorm van een antraciet bank, denk dan aan het schilderen van een muur of een mooie antraciet tegelvloer. Het is een kleur die allesbehalve saai is.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen