Armbanden

Armbanden

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorArmbanden

Je hebt je net aangekleed en je bekijkt jezelf in de spiegel. Je draait je meerdere keren om. Je bent nog niet tevreden. Er mist iets, maar je weet niet wat. Open je sieradendoos en haal wat fancy armbanden tevoorschijn. Doe ze om je pols. Bekijk jezelf weer…dat ziet er beter uit nietwaar?

Een set armbanden geven elke outfit een enorme boost! Het is een simpele handeling waarvoor je (gelukkig) niet je kledingkast overhoop hoeft te halen en je meteen het verschil ziet. Een eenvoudig jurkje is door een rij armbanden om je pols niet meer saai!

Armbanden als decoratie in huis

Heb je je armbanden opgestapeld in een sieradendoos? Haal ze eruit en decoreer je slaapkamer met al je armbanden. Vind een opvallende armbandhouder en zet ‘m op de kaptafel, bij je nachtkastje of op de ladekast. Hang de armbanden die door iedereen gezien mogen worden aan deze houder!

Vind je ook niet dat al je mooie sieraden een leuk plekje in je huis verdienen? Leg een paar waanzinnige oorbellen bij de armbandhouder en zoek een paar flitsende ringen die de decoratie compleet maken!

Bohemian armbanden

Waan je even op het prachtige eiland Ibiza en laat je inspireren door de hippie cultuur! Hier vind je opvallende sieraden:

  • Zilveren slavenarmbanden;
  • Blauwe stenen en;
  • Felgekleurde armbanden, 

die je een bohemian look bezorgen. Samen met een zongebruinde huid, wit gelakte nagels, een wapperende jurk en minstens drie zilveren slavenarmbanden om iedere pols tover jij jezelf om tot een echte Ibiza chick!

Tijdloze armbanden

Passen klassieke armbanden meer bij jouw stijl? Sier je pols met een gouden of zilveren exemplaar dat luxe uitstraalt! Houd het bij één mooie armband, want hier geldt: less is more! Een klassieke armband is tijdloos, kostbaar en wordt vaak doorgegeven in de familie. Heb je niet toevallig laatst een klassieke armband van je moeder gekregen die zij weer van haar moeder heeft gekregen? Zo’n armband heeft een hoge emotionele waarde dat met trots gedragen mag worden!

Armbanden voor hem en haar

Naast dat armbanden kunnen verschillen in stijl en materiaal, vind je ook armbanden speciaal voor hem en voor haar. Hoewel soms draag je als vrouw ook een zogenaamde grove mannen armband en heeft de man af en toe een meer subtiel kleine armband om zijn pols. De mogelijkheden ermee zijn dus oneindig.

  • Tegenwoordig zijn de touwtjes armbanden een ware hit voor man en vrouw. Een arm accessoire dat je 24/7 om kan houden en zo dus altijd versierd voor de dag kan komen.
  • Of de zilveren of vergulde cuff, die tevens voor man en vrouw kunnen. Een leuke tekst op de armband en je geeft meteen een persoonlijke touch aan je outfit.
  • Daarnaast kan een armband ook uit alleen maar kralen van verschillende soorten materialen bestaan. Creëer hiermee een mix van armbanden, een cuff en een touwtjes armband bijvoorbeeld, en je hebt meteen een mooie trendy set om je arm.

Laat je inspireren door Westwing

Ben je op zoek naar meer mooie accessoires voor hem en haar? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw armbanden en andere accessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan. 

Vergeet verder ook niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je de nieuwste interieurtrends en styling tips op het gebied van Home & Living maar ook Fashion.