Zoeken

Babytextiel

Sorteren
68 Producten
Sorteren

Babytextiel

De items die een kinderkamer zachtheid en warmte geven zijn zonder twijfel de stoffen. Baby- & kindertextiel is onmisbaar voor elke babykamer of kinderkamer. Wat is baby- & kindertextiel eigenlijk?

Onder babytextiel & kindertextiel verstaan we onder andere:

  • Babydekens: Babydekens houden je kleintjes warm als ze in hun wiegje of ledikant liggen.
  • Speelkleden: Speelkleden zijn ideaal als ondergrond voor een baby om op te kruipen, rollen of liggen. Voor grotere kinderen is een speelkleed een zachte ondergrond om op te spelen.
  • Baby- & kindervloerkleden: Baby- & kindervloerkleden maken de vloer in de kinderkamer zacht en warm. Dat is prettig als er veel op de grond wordt gespeeld.Knuffels & kussens. Elk kind heeft een favoriete knuffel. Daarnaast bestaan er leuke knuffels in de vorm van dieren. Op het kinderbed kun je ook een handvol leuke kussens en plaids leggen om een comfortabel plekje te creëren voor overdag.
  • Tot slot heb je voor de babykamer ook een plek nodig om je baby te verschonen & verzorgen. Op deze plek vind je veel zacht babytextiel zoals zachte doeken en hoezen voor het verschoonkussen om je baby comfortabel te kunnen verschonen & verzorgen.

    Bij Westwing vind je heel veel slaapkamerinspiratie voor de kinderkamer. Al het baby- & kindertextiel is gemaakt van zachte stoffen die comfortabel aanvoelen op de huid.