Badkamer spiegel

Badkamer spiegel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBadkamer spiegel

Bij het inrichten van uw badkamer zijn spiegels onmisbare badkameraccessoires! Een badkamerspiegel beschikt niet alleen over praktische eigenschappen maar kan ook zorgen voor extra ruimtelijkheid en meer stijl in uw badkamer.

Welke spiegel zou je kiezen? Ga je voor een grote of kleine badkamer spiegel? Laat je inspireren en ontdek welke spiegel er in de badkamer komt te hangen.

 

Spiegelkast

Een essentieel element voor boven uw badmeubel of wastafel is een badkamer spiegel. Een ideale badkamer spiegel is een spiegel in de vorm van een kast oftewel: spiegelkast. Een spiegelkast heeft zo zijn voordelen:

  • Tandpasta, gel, scheerschuim, zeep, etc. U bewaart al uw spullen direct op ooghoogte. Zo zijn ze makkelijk weg te pakken en weer op te bergen.
  • De meeste badkamer spiegelkasten zijn voorzien van handige snufjes zoals: stopcontacten, een vergrootspiegel of belichting.
  • Camoufleert alle bovengenoemde kleine spulletjes overzichtelijk op een van de binnenplanken achter de spiegeldeuren.

Verwarmde badkamer spiegel

Er bestaan ook spiegels die het nuttige met het aangename verenigen. Wat dacht u van een verwarmde badkamerspiegel. Naast dat u uw spiegelbeeld kan bewonderen heeft deze spiegel nog enkele voordelen:

  • Een spiegel in de badkamer is handig maar wordt al snel onbruikbaar op het moment dat er iemand gedoucht heeft. Met een verwarmde spiegel heeft u geen beslagen spiegel meer.
  • Geen radiotoren maar een verwarmde spiegel in de badkamer. Verspreidt zijn warmte aangenaam over de gehele badkamer.
  • De spiegels kunnen makkelijk op elke maat gemaakt worden.
  • De verwarming werkt elektrisch en is verkrijgbaar met diverse besturingsmogelijkheden.

Passpiegel

Badkamer spiegelZijn de bovengenoemde spiegels te klein van formaat? Wilt een spiegel waarin u uzelf van top tot teen kunt bekijken? Dan is een passpiegel de juiste optie! Deze spiegels ook wel staande spiegels, zijn redelijk groot van formaat. Denk hierbij aan maten rond: 150 cm x 25 cm. Hiervoor heeft u wel een vrij grote badkamer nodig. De spiegel is ook uitermate geschikt voor in de slaapkamer of in de hal. De vorm van de passpiegels zijn meestal rechthoekig of ovaal.

Een ovale badkamer spiegel is minder praktisch dan een rechthoekige spiegel. Door de eivorm verliest u namelijk wat aan spiegeloppervlak. Kies alleen voor een ovale spiegel als uw interieur daar om vraagt. Een ovale spiegel is bijvoorbeeld onmisbaar in een brocante badkamer, klassieke badkamer, romantische badkamer of authentieke badkamer.

Grote badkamer spiegel

De gemiddelde badkamers in Nederland zijn niet zo royaal qua oppervlakte. Beschikt u net als de gemiddelde Nederlander over een kleine badkamer? Met een grote badkamer spiegel creëer je eenvoudig de illusie van een grotere ruimte. Plaats grote spiegels op een strategische locaties zodat ze het natuurlijke daglicht zoveel mogelijk reflecteren in de ruimte.

Decoratieve badkamer spiegels

Naast de bovengenoemde functionele badkamer spiegels zijn er ook nog artistieke, decoratieve exemplaren in allerlei denkbare stijlen. Het decoratieve gehalte van zo’n spiegel komt meestal voort uit de lijst. Deze lijsten kunt u gemakkelijk mengen met de stijl van uw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een strakke, eenvoudige badkamer spiegel met lijst in uw eigentijdse badkamer of voor een meer gedetailleerde of sierlijke lijst in uw traditionele badkamer.

Let wel op! Sommige decoratieve spiegellijsten, die gemaakt zijn van hout of metaal zijn niet waterbestendig. Probeer deze, hoe mooi ze ook zijn, te vermijden in uw badkamer.

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige badkamer spiegel vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan badkamer spiegels. In allerlei formaten en materialen.

Dat niet alleen. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.