Badkamer stickers

Badkamer stickers

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBadkamer stickers

Stickers; we kennen ze ondertussen en gebruiken ze ook als woonaccessoires. De muurstickers lenen zich ideaal om een kinderkamer te verfraaien. We zijn immers niet allemaal een ongelooflijk schilderstalent. Met de stickers creëer je op een handige manier een ongelooflijk sprookjestafereel en feeërieke sfeer in de kamer van je kleinste meid. Of een heus zonnestelsel compleet met sterren, planeten en Kuifjesraket in de kamer van je kleine ruimtevaarder. Maar had je al eens aan stickers in de badkamer gedacht?

MET BADKAMER STICKERS BADEN IN DE JUISTE SFEER

Ook je badkamer mag best in een aangename sfeer gedompeld worden. Niets zo aangenaam als heerlijk relaxen in bad! Kies de badkamer stickers die passen bij jouw bad-gevoel!

  • een luxe badkamer geef je een Oosterse uitstraling
  • met bloemenstickers creëer je een romantisch kader
  • met stickers van vissen, zeepaardjes, octopussen, scheepswrakken en heuse schatten waan je je in de echte onderwaterwereld
  • laat je tiener badend wegdromen bij stickers van zijn of haar grootste idool
  • gun jezelf even het zwoele vakantiegevoel met stickers van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe zee
  • een paar spreuken aan de muur voor een filosoferende bader, een leuk zee-liedje voor zijn muzikale broer

Nog wat gepaste achtergrondmuziek erbij en jouw baadmoment kan niet meer stuk!

BADKAMER STICKERS VOOR ELK SEIZOEN

Badkamer stickers bestaan in verschillende uitvoeringen en kunnen op diverse ondergrond bevestigd worden. Naast de muursticker heb je ook stickers voor op de tegels en het raam. Stickers die je op de tegel of tegen het raam van de badkamer kleeft, zijn ook weer makkelijk te verwijderen en kunnen regelmatig vervangen worden. Laat je inspireren door de seizoenen en dompel je badkamer steeds weer in een andere sfeer.

BADKAMER STICKERS WORDEN INTERIEURSTICKERS

Badkamer stickers hoeven zich uiteraard niet tot de badkamer te beperken! Ook de tegels van je keuken kunnen gepimpt worden met de badkamer stickers. Een tafereel uit 1000 mijlen onder zee is hier misschien wat ver gezocht. Met wat creativiteit en verbeelding geef je met badkamer stickers vast de juiste meerwaarde aan jouw keukenwanden.

BADKAMER STICKERS IN DE KINDERKAMER

Geschikt voor het badkamerraam wil vast ook zeggen, klevend op het kinderkamerraam. Laat je je kleine spruit in de badkamer al eens spelen met kleine badkamer stickers terwijl jij geniet van een welverdiend bad? Dan verhuizen de stickers vast en zeker later naar het raam van de kinderkamer. Ook daar kunnen ze een aanvulling vormen voor een wonderlijke sfeer! Kwam Pinokkio niet in de buik van de walvis terecht? En welke koning reisde er niet per schip?