Balinese parasol

Balinese parasol

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBalinese parasol

Ben je ook altijd op zoek naar dat vakantiegevoel? Al helemaal wanneer je in Nederland bent en weer door weer en wind naar werk fietst? Breng dan gewoon het paradijs naar jouw eigen achtertuin en waan je even tropische sferen. Maar hoe creëer je dit?

Met een kleurrijke Balinese parasol in de tuin lijkt het net alsof je weer even op het strand begeeft. En met zijn romantische look en trendy Bohemian sfeer, leeft jouw terras of balkon meteen weer op.

Wist je dit van de Balinese parasol?

Een Balinese parasol komt voort uit een traditionele kunstnijverheid. Dit ambacht wordt en werd door de Balinese inwoners van ouder op kind doorgegeven. Op Bali wordt deze parasol bij onder andere tempels geplaatst, voor geluk en bescherming. En de decoratie die aan de Balinese parasol hangt, zoals de belletjes en schelpen, is er om de boze geesten en negatieve energie tegen te houden.

De Balinese parasol wordt met de hand gemaakt en gedecoreerd met allerlei franjes en belletjes. Dankzij deze versiering voeg je een fijne sfeer toe aan jouw tuin of balkon.

De Balinese parasol ook voor binnen

Wil je de kinderkamer opleuken? En wil je er een unieke eyecatcher plaatsen? Dan is een vrolijke en kleurrijke Balinese parasol een leuke toevoeging. Je kan deze bijvoorbeeld boven het bed hangen en er een klamboe van maken. Hiervoor moet je dan wel eerst nog de voet van de parasol  afhalen. Of je kan ervoor kiezen om de parasol in de hoek van de kamer te plaatsen. Op deze manier geef je de ruimte meteen een speelse sfeer.

Daarnaast past een Balinese parasol ook heel goed in een huis met een shabby chic interieur. Want met de parasol in een neutrale tint, creëer je zo een romantische en gemoedelijke sfeer in de ruimte. Plaats deze in de hoek en verrijk zo jouw interieur met een trendy eyecatcher.

Waan jezelf weer in tropische sferen met een Balinese parasol. Zowel in de tuin als in huis komt deze eyecatcher heel goed tot zijn recht. En doordat de parasol in veel verschillende kleuren bestaat, kan je er jouw interieur op een stijlvolle en speelse manier mee verrijken. Een absolute paradijselijke trend voor in huis.