Balkonparasol

Balkonparasol

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBalkonparasol

Als je in een flat of appartement woont, kan het lastig zijn om schaduw te creëren op je balkon. Vaak is er niet voldoende ruimte voor een parasol. Door andere tuinmeubelen op je balkon kan de voet ook niet altijd goed worden verplaatst als de zon is verschoven. Ook andere vormen van zonwering passen niet altijd op elk balkon.

Toch een lekker schaduwplekje te creëren op je balkon? Een balkonparasol of een zweefparasol biedt uitkomst!

Parasols voor het balkon

Laat je verrassen door de variatie in balkonparasols. De balkonparasol is om meerdere redenen uitermate geschikt om op een balkon gebruikt te worden:

  • Compact model
  • Flexibele zonwering
  • Fraai design

Altijd plek op het balkon

De balkonparasol is in vergelijking met de normale parasol zeer compact. Door het aluminium frame en een vierkante voet is de parasol niet zwaar en dus makkelijker te verplaatsen. De kleine vierkante voet van de parasol past altijd wel ergens op het balkon. Het is niet nodig om speciaal voor de balkonparasol ruimte te maken, en je kunt je – vaak ook behoorlijk zware – tuinmeubilair lekker laten staan.

Flexibelele zonwering

Waar de zon ook staat, je zonwering draait eenvoudig mee. De balkonparasol heeft een zwenkarm. Hierdoor kan je de parasol in alle mogelijke richtingen van het balkon plaatsen. Zo kun je de zon makkelijk volgen en er altijd voor zorgen dat je in de schaduw zit.

Een stijlvol item op je balkon

Een ander voordeel van de balkonparasol is het strakke design van de parasol zelf. parasol zal prachtig staan op elk balkon. Doordat het frame van de balkonparasol van aluminium is, roest het niet en blijft het lang mooi. Je kunt het frame dus altijd buiten laten staan als je dat wilt, óók als het regent.

De balkonparasol komt in verschillende kleuren en materialen, dus er is voor ieder wat wils! Kies de kleur en het materiaal dat het best bij jouw stijl past en geniet van de koelte in de schaduw!

Je balkonparasol opbergen

Deze compacte parasols voor het balkon zijn makkelijk open- en dicht te klappen. Als het gaat regenen kan je de parasol ook van het frame worden afgehaald. Zo kun je de parasol bijvoorbeeld droog houden. Ook kun je het frame makkelijk opbergen, mocht je dat willen. Omdat het frame zo compact is, kun je het bijna overal kwijt, ook in een krappe flat!

Dus of je nou zelf lekker in de schaduw wilt zitten, je kinderen in de schaduw op het balkon wilt laten spelen of eten buiten wilt zetten dat de felle zon niet goed kan verdragen; met behulp van een balkonparasol vind je altijd een oplossing!

Ontdek Westwing

Op Westwing vind je alles om je huis en balkon stijlvol in te richten. Van praktische meubels tot leuke accessoires. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeen en suggesties om van jouw balkon een uniek en mooie buitenruimte te maken.