Bamboe behang

Bamboe behang

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBamboe behang

Ben je al een tijdje van plan om de huiskamer een nieuwe look te geven? Dan is dat nu het moment! Met een likje verf of nieuw behang heb je binnen no-time een nieuwe huiskamer waar je zin krijgt om er je dagen er in door te brengen!

De keuze van het behang is natuurlijk afhankelijk van de inrichting van het huis. Of helemaal niet! Wees eigenwijs en ga voor een mooi behang waar je geen spijt van zult krijgen. Wat dacht je van een rol behang met een bamboe motief? Stoer en exotisch tegelijk!

Rol bamboe behang

Zakt de moed bij je in de schoenen als je aan behangen denkt? Vergeet dat snel! Tegenwoordig gaat behangen een stuk gemakkelijker! Zorg altijd dat je eerst een vliesbehang gebruikt voordat je het echte behang tegen de muur plakt. Een laagje vliesbehang maakt de muur weer egaal. Zo krijg je geen rare bobbels in je behang. Als je dit niet gebruikt, is de kans erg groot dat je achteraf lelijke bobbels in het behang ziet. Dat is zonde!

Bamboe behang is een gewaagde keuze voor in je interieur. Veel mensen durven het niet, omdat ze bang zijn dat ze erop uitgekeken raken. Integendeel! Bamboe behang zal echt nooit vervelen! Mits je alle muren behangt…Eén muur met prachtig bamboe behang maakt de huiskamer juist iets spannender!

De combinatie met de kleuren groen, zwart en wit zijn prima te combineren met gekleurde woonaccessoires! Zet de gewaagde stap en decoreer de muur met bamboe behang!

Soorten bamboe motieven 

Voor het kiezen van het juiste bamboe behang moet je bedenken in hoeverre je het motief in de huiskamer wilt laten opvallen. Er zijn behang rollen met:

  • Groen bamboe motief
  • Wit bamboe motief
  • Zwart bamboe motief

Ook is er verschil tussen de kleur van het bamboe motief en de achtergrondkleur. Zo wordt er met verschillende contrasten gespeeld en heb je met bamboe behang een exotische uitstraling in de huiskamer!

Bamboe behang = nieuwe look

Een nieuw bamboe behang aan de muur vraagt om nieuwe spannende woonaccessoires! Wil je in de tropische sferen blijven? Zet een hoge palmplant met daarnaast een paar bananenplanten in je huiskamer. Verspreid de planten over de ruimte of zet de drie plantenpotten naast elkaar. Je creëert zo een leuk tropisch hoekje in je interieur!

Ook kun je spelen met kleuren en prints. Ga voor kussens met prints van bladeren, bomen of exotische vogels. Qua verlichting kun je spotjes ophangen die tegen de muur gericht staan om zo het bamboe behang de volledige aandacht te geven!

Het belangrijkste is om een huiskamer te creëren waar jij je fijn bij voelt! Combineer de tropische look met woonaccessoires en meubels die je bij Westwing, Nederlands eerste exclusieve online Home & living, kan vinden!

Zorg zo voor wat spanning in de huiskamer, samen met een prachtig gedecoreerde muur met bamboe behang!