Bamboe bekers

Bamboe bekers

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBamboe bekers

Hou jij van natuurlijke materialen met een bijzondere uitstraling? Dan ben je vast gek op bamboe. Bamboe is een natuurlijk materiaal, heeft een exotische uitstraling en heeft vele toepassingen op het gebied van wonen en lifestyle: bamboe kleding, bamboe behang, bamboe vloeren, bamboe snijplanken én bamboe bekers!

Jouw persoonlijke beker

Bekers zijn er in vele verschillende vormen, kleuren en materialen. Je staat er misschien niet zo bij stil, maar bekers zijn heel persoonlijk. Voor je eerste kop koffie of thee van de dag pak je toch zeker niet de eerste de beste beker die er in de kast staat? Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en veel mensen nemen zelfs hun favoriete beker mee naar het werk. Wil je met een stijlvolle, sterke en duurzame beker voor de dag komen? Ga dan eens op zoek naar een bamboe beker.

Bij bamboe bekers hoef je niet alleen te denken aan bruine, rechte bekers. Bamboe bekers zijn er in vele kleuren en verschillende designs. Vaak worden bamboevezels gecombineerd met andere natuurlijke, plantaardige materialen, waardoor het mogelijk is om bekers in verschillende uitvoeringen te maken: strak, recht, rond, elegant, vrolijk gekleurd of juist in natureltinten. Soms is de natuurlijke structuur van het bamboe nog te zien, waardoor de beker nog een extra uniek karakter krijgt. Verder hebben bamboe bekers de volgende praktische eigenschappen :

  • Bamboe bekers zijn sterk .
  • Bamboe bekers zijn licht .
  • Bamboe bekers bevatten geen schadelijke stoffen.

Voor iedere gelegenheid

Omdat bamboe bekers zo licht, sterk en vrij van schadelijke stoffen zijn, zijn ze ideaal voor kleine kinderen. Maar daar hoeft het niet bij te blijven. Hou je van trektochten, backpacken, of ben je gewoon vaak onderweg? Dan is een bamboe beker of een speciale bamboe reisbeker geen overbodige luxe. Daarnaast zijn bamboe bekers ook perfect voor bijvoorbeeld:

  • picknicks
  • feestjes
  • de camping
  • de boot

Wanneer je bekers kiest in de vorm en kleur die bij jou passen, zijn jouw bamboe bekers stijlvolle items die zeker gezien mogen worden!

Onderhoud bamboe bekers

De meeste bamboe bekers kunnen gewoon in de vaatwasser tot 45 graden . Eventueel kan je je bamboe beker af en toe behandelen met een speciale onderhoudscrème voor bamboe eetgerei. Deze crème bevat natuurlijke ingrediënten, zoals bijenwas en plantaardige stoffen. Je smeert een dun laagje crème op de bamboe beker en laat het 20 minuten intrekken. Daarna verwijder je de resten met een doekje.

Ben je geïnspireerd geraakt en ben je toe aan een aanvulling op je verzameling favoriete bekers? Ga op zoek naar jouw bamboe beker en geniet van je nieuwe aanwinst!