Bamboe schaal

Bamboe schaal

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBamboe schaal

De zomer is aangebroken en de etentjes en festiviteiten in de buitenlucht zijn weer begonnen. Je buigt je alvast over de de nieuwste culinaire trends en denkt na over in welke stijl je dit jaar de lekkernijen zult serveren. Wil je voor een Bohemian setting gaan, of wil je meer een romantisch warme sfeer creëren voor jouw gasten?

Het juist aankleden van de tafel en de plek buiten, geeft de finishing touch op jouw etentje. Hang een aantal lampionnen op in de bomen en maak een gemoedelijke sfeer met extra veel kussens. Daarnaast is de keuze voor servies ook heel belangrijk. Ga je voor aardewerk of echt porselein? Of maak je het jezelf makkelijk en kies je voor een bamboe schaal met bamboe borden en bestek. Super trendy!

Een natuurlijke sfeer met bamboe

Welk servies van bamboe je ook op tafel zet, bamboe zorgt voor een serene en natuurlijke sfeer. Een bamboe schaal en ander servies in hetzelfde materiaal zijn elegant en neutraal.

Een bamboe schaal is gemaakt van een snel groeiende plant die nauwelijks water en pesticiden nodig heeft om goed te kunnen overleven. Vandaar dat bamboe in veel landen en in hoge productie, zonder al te veel schade voor het milieu, verwerkt kan worden. Ook dat zorgt voor een goed gemoed aan tafel.

De voordelen van een bamboe schaal

Even de voordelen van dit eco-chique materiaal op een rijtje..

  • Het is duurzaam, dus goed voor het milieu
  • Het geeft een fijne sfeer en is trendy.
  • Bamboe maakt het organiseren van etentjes een stuk gemakkelijker, doordat je het na gebruik zo weg kan gooien.

Een bamboe schaal: ideaal voor feesten en partijen

De bamboe schaal en het bamboe servies er omheen geven een mooie neutrale look aan de setting. Daarnaast kan je na het etentje dit servies gewoon weggooien. Bamboe is een duurzaam materiaal, dat de nieuwe en trendy vervanger is van plastic of melamine servies.

De eco-chique sfeer die een bamboe schaal op een tafel heeft, is dus voor een feestje buiten heel geschikt. Het is sterk, robuust en ook nog eens mooi simpel vormgegeven. En de bamboe schaal hoeft niet alleen in de neutrale kleur op tafel te worden gezet. Deze kan ook al gekocht worden in een tint die mooi bij de stijl van het etentje past.

Een bamboe schaal: ideaal voor kinderen 

Maak de eettafel een stuk vrolijker voor de kinderen met een bamboe schaal en ander bamboe servies. Je hoeft je dan als ouder ook geen zorgen te maken over het breken van mooie borden en schalen.

Een bamboe servies hoef je niet na een keer ervan gegeten te hebben weg te werpen. Er bestaan ook bamboe schalen en ander servies die jaren meegaan.

Door de nieuwste innovaties van dit natuurlijke materiaal is een bamboe schaal en ander servies inmiddels niet meer weg te denken uit de keuken.

Ook bestaat de bamboe schaal met de borden en bestek, tegenwoordig in allerlei designs voor kinderen. Prachtig om naar te kijken en heerlijk om vanaf te eten.

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels. Alles voor in huis, tuin en keuken! Ook hier vind je de perfecte bamboe schaal en veel meer bijbehorend servies. Laat je dagelijks inspireren door Westwings vele Do It Yourself tips en suggesties om van jouw huis een mooi huis te maken.