Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Baraccessoires

102 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Baraccessoires: de juiste tools voor bartenders

Een avondje met vrienden kan niet zonder de juiste baraccessoires. Want of je nu cocktails gaat shaken, de BBQ ontsteekt, een wijnproeverij houdt of de bitterballen in het vet gooit. Zonder onderstaande accessoires, valt het feestje gegarandeerd in het water. Hoe gastvrij ben jij? Ga na of je al deze accessoires al in huis hebt en zo niet, shop ze dan vandaag nog bij Westwing. De bartools zijn uit voorraad leverbaar, dus je hebt ze snel in huis!

↵↵

Barglobe

Een barglobe is een vintage wereldbol die opengeklapt kan worden. Binnenin gaat een minibar schuil waar je flessen en glazen in kunt zetten. Reken maar dat je indruk op je vrienden maakt met dit bijzondere item! Om de nostalgische look te benadrukken van de barglobe, is het mooi om 'm te vullen met kristallen glazen en karaffen.

↵↵

Roerstaafjes

Om je drankje in stijl te serveren, zijn roerstaafjes onmisbaar. Ga voor een verzilverd exemplaar voor in een luxe cocktail of serveer een smoothie met een plastics roerstaafje.

↵↵

Cocktailprikkers

De typische cocktailprikkers zijn korte, houten stokjes, waarop inmiddels al heel veel variaties op bestaan. Puur functioneel gezien kun je de cocktailprikkers lekker in een blokje kaas, een worstje of olijf prikken. Wil je iets meer toevoegen aan de beleving? Kies dan voor wat vrolijke cocktailprikkers! Ga bijvoorbeeld voor cocktailprikkers met een palmboom om een tropisch tuinfeestje leuk aan te kleden.

↵↵

Onderzetters

Ben jij die kringen in het tafelblad ook zo zat? Ze ontstaan door de condens van glazen. Of nog erger: van hete pannen en schalen. Gelukkig is er een hele simpele en leuke oplossing. ↵

Neem gewoon een paar onderzetters of een onderlegger. Vieze kringen zijn verleden tijd en je hebt meteen een serie hippe accessoires voor in je huis!

↵↵

Onmisbaar onder de baraccessoires: de cocktailshaker

Wil je thuis eens iets anders drinken dan een glaasje wijn of een biertje? Of indruk maken op een feestje? Mix it up met je eigen RVS cocktailshaker! Homemade cocktails geven een feestje of een zomerse barbecue net even dat beetje extra. Leuke binnenkomer ook als jij met je cocktailshaker een heerlijk drankje staat te bereiden! Barccessoires die bij een cocktail shaker horen zijn een cocktailstamper, rietjes, roerstaafjes en cocktailprikkers.

↵↵

Barset

Een barset is een statafel met vier of zes. Creëer een gezellig borrelplek met een pergola met druiven, een luxe barset en wat gezellige tafelaccessoires. Zo begin je de avond eerst met een borrel onder de pergola en verplaats je je daarna naar de andere kant van de tuin waar je met vrienden gaat dineren aan je tuinset. Een barset is ook perfect te gebruiken voor feestjes in huis. Door de luxe uitstraling van een barset past het prima in je interieur.

↵↵

Andere belangrijke baraccessoires:

De lijst met onmisbare accessoires is oneindig, maar we willen er toch nog een paar noemen:

↵↵
 • Rietjes: hiermee vrolijk je elk drankje op! Tip: doe een schijfje sinaasappel om de rand van het glas, steek er een oranje rietje in en leg er een vrolijke onderzetter onder.
 • Je moet er toch niet aan denken dat je een heerlijke fles Chardonnay in huis hebt gehaald met ouderwetse kurk en dat je dan tot de ontdekking komt dat je geen kurkentrekker, flessenopener of flesopener hebt!
 • Wijnthermometer: hiermee meet je of de temperatuur van de wijn juist is. De serveertemperatuur van witte wijnen ligt tussen de 6 en 10 graden, van rode wijnen ligt die tussen de 12 en 16 graden.
 • Wijnschenker: hiermee voorkom je naast het wijnglas morst tijdens het schenken. Een musthave voor elke gastvrouw en heer!
 • Wijnstop: deze gebruik je om wijn te kunnen bewaren. Wanneer je geen stop op de wijnfles doet, komt er te veel zuurstof bij waardoor de wijn muffig wordt.
 • ↵↵

  Kleed jouw bar-aan-huis aan met de baraccessoires die je bij Westwing vindt!

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Gratis retourneren tot 31.1.’23

  Klantenservice +31(85)8889079