Barglobe

Barglobe

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBarglobe

Wil je je flessen drank op een stijlvolle manier in je interieur hebben staan? Dat kan. Etaleer al je flessen op een minibar met kristallen glazen en een luxe ijsbak. Zo kun je je gasten altijd een gekoeld glaasje sterk aanbieden!

Maar…wat voor minibar komt er in jouw huiskamer te staan? Een houten tafelblad met gouden tafelpoten? Of een ronde glazen tafel met wieltjes? Of zie jij eigenlijk een klassiek item voor je dat een echte blikvanger in je interieur zal zijn? Dan is een vintage barglobe echt iets voor jou!

Barglobe: klassiek en chique

Een prachtig vintage barglobe is echt een toevoeging in je interieur. Door de bruine kleur krijg je het idee dat de wereldbol al erg oud is. En dat klopt. Een klassieke barglobe is gemaakt van hout en is met de hand beschilderd. Dit maakt elk globe uniek! En is het aanbod schaars…

Wil je een vintage barglobe in huis hebben? Dan moet je daar wat moeite voor doen. Barglobes zijn zeer gewilde items! Waarom? Een te gekke topografie afbeelding in de huis maakt je interieur avontuurlijker. Dat niet alleen. Het haalt zelfs de avonturier in je naar boven!

Wist je dat…
Vroeger de globes erg van elkaar verschilden? Een globe was vroeger een item dat koningen aan elkaar schonken. Kwam de desbetreffende persoon uit een ander werelddeel? Dan werd dit deel van de wereld groter op de bol geschilderd in vergelijking met de andere werelddelen.

Hoe werkt het?

Hoe werkt eigenlijk een barglobe? Een normale globe is een wereldbol dat ter decoratie in de kamer staat. Met een barglobe kun je de bol openen en flessen neerzetten. Meestal zit de opening van de bol horizontaal, maar er zijn ook barglobes die je in verticaal kunt openen.

Afhankelijk van wat je precies zoekt, kun je uit twee soorten barglobes kiezen.

  • Barglobe met standaard
  • Barglobe als als model

Ga je voor een minibar met standaard? Dan kun je er vaak ook nog extra flessen kwijt in het rek onder de barglobe. Heb je een barglobe op tafel staan? Dan kun je alleen flessen, glazen en andere accessoires in de wereldbol zetten.

Style je barglobe

Ben je bang dat een barglobe niet in je interieur zal passen? Geen zorgen. Door zijn klassieke uiterlijk is een barglobe een goede match met alle meubels. Bohemien, landelijk of industrieel. Een vintage wereldbol staat er altijd leuk bij! Laat de vintage look ook terugkomen in andere woonaccessoires. Denk aan:

  • Een vintage telescoop
  • Een ouderwets wereldkaart
  • Kristallen vazen
  • Antieke kandelaars
  • Klassieke schilderijen
  • Een chesterfield bank
  • Teakhouten meubels

Online magazine
Wil je nog meer tips voor een perfect ingericht huis? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

Tip!
Wil je je barglobe een luxere uitstraling geven? Gebruik dan kristallen flessen, glazen en een prachtige ijsbak. Dit oogt chique!

Ontdek Westwing

Wil je dat er binnenkort een prachtige barglobe in je huiskamer staat te pronken? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan barglobes. Ontdek welke barglobe er het beste in jouw huis past!

En het leuke is: een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw barglobe is nog maar één klik bij je vandaan! Waar wacht je nog op? Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.