Barkruk wit

Barkruk wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBarkruk wit

Er is geen meubel dat zo vaak opnieuw uitgevonden is als de stoel. Meer dan je zou verwachten! Hoe moet het design van een stoel er uitzien? Simpel toch? Vier poten, een zitvlak en een plank om tegenaan te leunen? Inderdaad, maar toch... Het mag altijd ietsje meer zijn. Iets eenvoudigs kan je doen op zoveel verschillende manieren. Je favoriete liedje is toch ook net anders dan de miljarden andere liedjes die er bestaan? Het design van een stoel is net als dat liedje. Hetzelfde, maar toch beduidend anders.

Een barkruk.

Een stoel heeft door de jaren heen veel maten en vormen gekend. Designers tekenden de meest revolutionaire ontwerpen wanneer ze inspiratie hadden. En als ze geen inspiratie vonden, probeerden ze hun geluk misschien uit op café. Aan de toog. Een drankje in de hand en gezeten op… een barkruk.

Van café naar je woonkamer

Nog maar recent vond de barkruk zijn weg van de cafés naar de woonkamer. Soms lijkt het moeilijker om het ene design met de andere ruimte te koppelen, dan een totaal nieuw design te bedenken. In de woonkamer vindt je vaker een barkruk in wit kunststof dan een design in metaal of hout. Dat maakt dat barkrukken in de woonkamer een ander verhaal vertellen dan de barkrukken aan de toog van je favoriete café.

Welk verhaal?

Een kind op een barkruk is een bizar zicht, omdat je daarbij denkt aan de typische barkrukken van je favoriete bar. Een kind op een witte barkruk is echter een ander verhaal, dat is net stijlvol. Je kan er met vrienden een pintje drinken en het betere “cafégevoel” ervaren in je eigen woonst, of er ‘s morgens je ontbijt nuttigen. Het verhaal van een witte barkruk is stijlvol, polyvalent en toch vertrouwd. Spot on!

De barkruk: Wit past bij alles

Een barkruk kan zich eenvoudig aanpassen aan elke situatie. Je vriendinnen komen bij je op bezoek om samen een bloemstuk in elkaar te knutselen? Je zet je aan je tafel, gezeten op je witte barkruk. Leuk om wat hoger te zitten, leuk om bezig te zijn en lang niet zo saai als een conventionele stoel. ‘s Avonds worden jullie vriendelijk maar dwingend naar de deur verwezen. Juist ja, pokeravondje van je vriend, wekelijks traditie. De vrienden van jouw vriend komen maar al te graag langs om een hele avond op een witte barkruk een biertje te drinken en een gooi te doen naar de winst van de avond. De barkrukken herinneren uiteraard aan hun stamcafé, zonder de drankprijzen dan, want ze komen zelf met een sixpack in de hand.

Een barkruk is een andere manier van zitten. Apart, maar toch vertrouwd. Misschien moet je een setje witte barkrukken in huis halen?

Aankomende sales