Bedrok

Bedrok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBedrok

Je haalt je hart eraan op: een luxe hotelkamer, rijk gedecoreerd, met kroonluchter aan het plafond en een bed waar je u tegen zegt. De vele hoofdkussens leunen tegen een zacht gecapitonneerd hoofdeinde en het beddengoed is gehuld in een chique, glimmend satijn. Tijdens een weekendje uit kun je hier zo ontzettend van genieten, dat je er wel eens van droomt deze sfeer ook in jouw slaapkamer te halen.  

Maak die droom gewoon werkelijkheid en transformeer je kamer tot een luxe hotel-oord!  Begin dan bij je bed, de grootste aanwezigheid in je slaapkamer. Naast een chique dekbedovertrek kun je je bed voorzien van een bedrok. Dat is het ultieme accessoire voor een luxe aanzien van je bed!

Wat is een bedrok?

Een bedrok is een hoes die je over je boxspring of matras (nog onder het hoeslaken) laat vallen. De rand van hangt tot net boven de grond en is bedoeld als extra decoratie van je bed. Vooral de plooien aan de hoeken van je bed zorgen voor een chique boost van je bed!

De voordelen van een bedrok

  • Met een bedrok geef je je slaapkamer een opgeruimde uitstraling, zelfs als er spulletjes rondslingeren.
  • Een bedrok is de ideale oplossing om versleten poten te verdoezelen.
  • Of misschien gebruik je de ruimte onder je bed als opslagruimte. Ook dan kun je met een bedrok de plastic opbergbakken of oude kleding heel slinks uit het zicht laten!

Soorten bedrokken

Bedrokken zorgen voor netheid en overzicht, maar het type dat je kiest, bepaalt de sfeer in de slaapkamer.

Kies een soort stof, een kleur, structuur en hoeveelheid plooien en je zet de toon voor jouw favoriete stijl. Maak een stijlplaatje compleet door ook de rest van het bed volgens een bepaalde trend aan te kleden.

  • Bohemien Chic maak je het met een soepel vallende bedrok van een puur wit katoen. De plooien van zo’n bedrok vallen ruim en nonchalant. Combineer het stralende wit van deze bedrok met mintgroen, poederroze en fel turquoise. Gebruik heel veel kussens en een mooi beddesprei! Heerlijk om luxe op te luieren.
  • Een Country Style slaapkamer ontstaat met een lichte tint bedrok waarvan de plooien in de hoeken door middel van een strik bij elkaar worden gehouden. Heel lieflijk en huislijk! Gebruik een iets andere, maar even lichte kleur beddengoed en een geruit plaid als decoratie voor een ‘picture perfect’.

Een bedrok in de ledikant

Een bedrok voor de kleintjes! Dat is een hele fijne mogelijkheid om de vaak kale aanblik van een ledikant wat mee te verzachten en op te vrolijken. Hang een bedrok over de bodem van het bedje, zodat het randje mooi tegen en tussen de spijlen door valt.

Boost je bed met een bedrok en geniet van de verzorgde sfeer als in een luxe hotelkamer!

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Hier vind je alles voor in de slaapkamer, van bedden tot kussens en van alle soorten plaids tot een tapijt. Maak van jouw slaapkamer een luze oord en laat je hiervoor inspireren door Westwing.