Bedrukt lint

Bedrukt lint

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBedrukt lint

Je kent het wel: je hebt zelf een cadeau ingepakt, maar je wilt het geschenk een persoonlijke touch geven. Hoe ga je dat doen? Met een handgeschreven kaartje, een stempel of een polaroid foto aan het cadeau vastgeniet?

Het kan ook anders!. Heb je een prachtige lint om het cadeau heen gestrikt? Je zou het lint ook kunnen bedrukken! Zet er een wens op, feliciteer degene of laat weten waarom hij of zij jouw beste vriend is! Een ding is zeker: degene die het cadeau krijgt, zal niet alleen blij zijn met het cadeau, maar ook met de lieve woorden die op het lint zijn bedrukt!

SOORTEN LINT

Wil je op een originele manier iets aardigs tegen iemand zeggen? Bedenk een tekst en laat het op een lint bedrukken! Meestal stuur je je vrienden een kaartje of zet je op de achterkant van een foto een kleine tekst. Met het bedrukken van een lange lint verras je je vrienden zonder enige twijfel!

Welke soorten lint heb je dan eigenlijk nodig? Voor het bedrukken kun je
kiezen uit een:

• Enkel satijn lint
• Dubbel satijn lint
• Katoen lint
• Organza lint

Wil je dat je cadeau een luxe uitstraling krijgt? Kies dan voor satijn lint! Deze voelt zacht aan, is stevig en het glimt! Ook trek je een strik van een satijn lint met gemak los!

DECORATIE IN HUIS: BEDRUKT LINT

Een bedrukt lint is leuk om te geven, maar des te leuker om te krijgen! Het lint kun je namelijk een uniek plekje in je huis geven! Zo decoreer je je slaapkamer, hal of huiskamer met dierbare woorden van de persoon waar jij veel om geeft.

Is geen enkele muur meer vrij? Geen nood! Je kunt het bedrukte lint ook op een andere manier in huis gebruiken! Wikkel het lint om een hoge glazen vaas en doe daar een paar hoge bloesemtakken in. Zet de vaas op de kast of op eettafel. In ieder geval op een plek waar je meteen de vaas ziet als je de kamer binnenloopt. Zo krijgt het lint toch de aandacht én ziet de vaas er ook een stuk leuker uit!

VERSIERING VOOR ELKE GELEGENHEID

Is het je wel eens opgevallen dat we linten als slingers gebruiken? Op een verjaardag, baby shower en bruiloft zie je meestal dat de wanden, tafels en stoelen prachtig gedecoreerd zijn met roze, blauwe of witte linten. Of dat er lange slingers zijn gemaakt van linten in tientallen kleuren. Het is vaak een prachtplaatje om te zien!

Toch mist er iets. Bedruk de datum op de linten en geef het bedrukte lint aan het einde van het feest cadeau! Voor de gasten is dit een mooie herinnering van een prachtige bruiloft of baby shower.

Geef je een cadeau of een groot feest. Zeg het met een bedrukt lint!