Bedrukte servetten

Bedrukte servetten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBedrukte servetten

Een servet is een servet. We pakken het, gebruiken het, maken er een propje van en gooien het zonder blikken of blozen weg. Voor functioneel gebruik let men vaak niet zo op het design van het servet. Maar vergeet het belang van de sfeer aan tafel niet! Met bedrukte servetten creëer je een fijn uitstraling!

Kies de bedrukte servetten die goed bij jou passen, zo geniet je extra van de sfeer aan tafel. Een mooi motief, persoonlijk logo of een grappige tekst geven sjeu en kunnen ware spraakmakers zijn. Bedrukte servetten zijn daarnaast ideaal als gangmaker op grote feesten. Ideetje voor je eigen bruiloft?

Het interessante van bedrukte servetten

Met bedrukte servetten voeg je een belangrijk extraatje toe aan de tafeldecoratie. Met een leuke quote of afbeeldingop je servetten maak je het gebruik een stuk interessanter.

Denk aan leuke tekstjes als Gooi mij in de prullenbak of Ik ben recyclebaar voeg je grappenderwijs een boodschap toe aan het gebruik van de servetten. Daarnaast kan dat ook een leuke conversatiestarter zijn!

Bedrukte servetten op je bruiloft

Bedrukte servetten zijn ideaal als tafeldecoratie op je eigen bruiloft! Naast die mooie tafelloper die je misschien al hebt laten bedrukken met de initialen van jou en je partner, kun je ook veel doen met de servetten. Alles in een uniforme look maakt de trouwsfeer van jouw bruiloft compleet!

Ideetje voor bedrukte servetten tijdens je bruiloft
Bedruk de namen van de gasten op de servetten en je kunt ze meteen een persoonlijk huwelijksbedankje meegeven.

Bedrukte servetten tijdens de feestdagen

Met bedrukte servetten kun je tijdens de feestdagen de tafel thematisch versieren:

Tijdens Pasen

Geef de tafeldecoratie tijdens Pasen de finishing touch met bedrukte servetten. Je kunt kiezen uit allerlei leuke, verschillende opdrukken.

  • Denk aan pastelgele of –groene servetten met een leuke paashaas- of paaseierenopdruk. Gebruik ze als basis voor jouw bestek en geniet volop van de paassfeer aan tafel.

De Kerstsfeer

Ook voor de Kerst kun je leuke bedrukte servetten krijgen.

  • Rode servetten met de opdruk van een kerstman of rendieren brengen je helemaal in de Kerstsfeer.
  • Een mooie manier van presenteren is deze bedrukte servetten als ruitjes op de borden op tafel neer te leggen.
  • Je kunt er ook voor kiezen de servetten in twee helften te vouwen. Maak het zo aantrekkelijk mogelijk.

Een alternatief voor het gebruiken van bedrukte servetten met Kerst, is de servetten op te hangen aan een lijn of slinger. Deze bedrukte servetten zijn niet om de mond aan af te vegen, maar geven keuken of woonkamer een grappige kerstachtige knipoog!

Bedrukte servetten in servetringen

Je kunt de bedrukte servetten origineel presenteren door er een leuk vouwfiguur van te maken, of simpelweg plat neer te leggen op de borden.

Een andere simpele manier om snel een chique en nette look te verkrijgen, is door servetringen te gebruiken. Je steekt de servetten in de servetringen, legt ze netjes naast elkaar op de tafel en creëert binnen enkele ogenblikken de perfect geordende sfeer op tafel!

Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online webshop. Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken. Ga creatief aan de slag met de tafeldecoratie en vind hier jouw favoriete bedrukte servetten. Zo gemakkelijk kan het zijn!