Bedsprei

Bedsprei

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBedsprei

Wat is de meest persoonlijke ruimte in huis? Juist! De slaapkamer. Maar een slaapkamer is vaak ook een vergeten plek qua inrichting. Dat is jammer, want wanneer een slaapkamer persoonlijk wordt ingericht, dan zul je zien hoeveel beter je hier tot rust kunt komen en een moment voor jezelf kunt hebben. Hoe bereik je dat?

 

Zet de toon met een bedsprei

Hèt middelpunt van de slaapkamer is vaak het bed. Begin daarom met de aankleding van uw bed door gebruik te maken van een dekbedovertrek en bedsprei. Zo ontstaat er meteen een hele gezellige sfeer.

Naar wat voor een soort sfeer bent u op zoek? Creëer een ambiance die helemaal naar uw zin is, door een bedsprei te kiezen die in de lijn ligt met uw favoriete stijl!

Een sprei voor op bed, pure luxe

Al sinds de Middeleeuwen wordt het bed door arm en rijk beschouwd als het meest belangrijke meubelstuk in huis. Waar de armen het dekbed, of de deken ook als bedsprei moesten gebruiken, maakten de rijken van hun slaapkamers een bij elkaar passend geheel door luxe bedspreien als extra sfeermakers in te zetten.

En dat laatste doen we nog steeds! Zet met een bedsprei de toon voor uw eigen stijl om optimaal te kunnen genieten van dit fijne privévertrek.

Wilt u een bedsprei kopen? Denk dan goed na over welke stijl het beste bij u past.

Is dat bijvoorbeeld een:

  • landelijke? Ga dan voor een klassieke patchwork bedsprei met een English Country look.
  • sfeer als uit een hotel? Glimmend satijnen spreien voor op bed zorgen dan voor een glamouros en chique slaapkamer.
  • vrolijke sfeer? Ga op zoek naar een bedsprei met veel motieven en felle kleuren. Een Pip bedsprei is dan een hele goede optie!
  • minimale, rustige sfeer met Scandic uitstraling? Dat geven eenvoudige bedspreien in een effen, lichte en natuurlijke tint.
  • royal look? Creëer een sfeer als uit een paleis met een licht gekleurde sprei en rustige, sierlijke bloemenmotieven.

BedspreiVind een bedsprei!

Eenmaal bedacht wat uw wensen zijn, dan kunt u doelgericht op zoek naar uw favoriete sprei. Bedenk hierbij dat het materiaal, de dessins en de kleur dus heel veel met de ruimte doen.

Bedspreien online kopen is heel gemakkelijk. Op het internet vind u een groot aanbod van goedkope bedspreien tot luxe bedspreien volgens echt design. Allemaal met een eigen stijlkenmerk, of met een gevarieerd aanbod.

Zo vind u bijvoorbeeld bij Damai spreien die op kwalitatieve en traditionele wijze gemaakt zijn. Deze textielfabrikant uit Twente heeft een ruime keuze aan allerlei soorten, maten en stijlen en maakt zijn bedspreien meestal van biologisch katoen.

Tip: maak zelf een bedsprei?

Heeft u meer zin het heft in eigen handen te nemen, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan is het een leuk idee zelf een bedsprei te haken. Denk niet dat dat suf is, want: haken is weer helemaal terug van weggeweest en dè trend van het moment!

De meest populaire, zelfgemaakte bedspreien zijn gemaakt van een zeer grove wol of katoensoort en gemaakt met een dikke haak. Kiest u voor een effen kleur, dan verschijnt al snel een modern bedsprei met Scandinavische look, waarbij vooral het materiaal opvalt.

Haken zal sneller en minder moeilijk zijn dan u denkt. Patronen en tips voor het haken van een bedsprei zijn gemakkelijk online te vinden.

Een bedsprei, de ideale sfeermaker

Eenmaal tot een geslaagde keuze gekomen, zult u zien dat er een extra persoonlijke sfeer in de slaapkamer ontstaat waar u trots op kunt zijn en met een tevreden gevoel van kunt genieten.

Binnen één handomdraai en met alleen al een mooie bedsprei op bed wordt uw slaapvertrek de favoriete ruimte van het huis en was slapen nog nooit zo fijn geweest!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen!