Bedtafel

Bedtafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBedtafel

In het donker op zoek naar je glas water op de grond? Of naast je bed een soort verzameling van leesvoer, een oogmasker en prullaria? Maak het overzichtelijker, en sfeervoller, met een bedtafel!

Als je iemand bent die ervan houdt om in bed te lezen, nog wat te drinken of zelfs te ontbijten dan is een bedtafel ontzettend handig. Met een bedtafel op nog geen armlengte afstand kom jij de nacht wel door!

Bedtafel als nachtkastje

Wat fijn is aan een bedtafel is dat je in een oogopslag ziet wat er naast je bed ligt. Een nachtkastje doet het natuurlijk ook prima op die plek, maar doordat het lades heeft wordt het al snel een vergaarbak voor allerlei rommel. Met een bedtafel houd je alles netjes, en heb je alles bij de hand wat je nodig hebt in bed!

Een bedtafel kan een simpel tafeltje zijn, maar ook een verstelbare tafel met rolfunctie. Het handige aan zo’n verstelbare bedtafel is dat je ‘m door de hoogte naar je toe kunt trekken. Nog even een boekje lezen? Die leg je gewoon op je bedtafel.

  • ’s Avonds in bed gebruik je je bedtafel om vanaf je tablet of laptop een film te kijken.
  • En overdag kun je hierdoor zelfs werken vanuit bed.

Heerlijk ontspannen op de luie dagen!

Ontbijt op bed!

Zo’n bedtafel is natuurlijk de ideale manier om ontbijt op bed te eten. Een dienblad is ook een mogelijkheid, maar een tafeltje dat je naar je toe kunt trekken, is echt veel handiger!

Als je een beetje rechtop gaat zitten, is de kans op kruimels in bed met een bedtafel een stuk kleiner. Klaar met eten? Dan rol je de tafel zo weer naast het bed.

Style je bedtafel

Met al die uren die we in bed doorbrengen, mag het in en rondom je bed ook wel een beetje gezellig aangekleed worden. Wat dat betreft is een bedtafel een enorme sfeermaker.

  • Je kunt er een wekker, een lampje, kaarsjes, een plantje of klein bosje bloemen opzetten.
  • Natuurlijk doet een stapel boeken of een dagboek het ook mooi op een bedtafel.

Zelf een bedtafel maken?

  • Dat doe je met een fruitkistje! Als je een wat hoger bed hebt, kun je er ook gewoon twee op elkaar zetten. Zet ze met de opening naar voren. Dan creëer je meerdere plekken om spullen in en op te zetten.
  • Of kies ervoor om een bedtafel te maken van een ruwe boomstronk. Kies zelf de dikte en de kleur, direct uit de natuur. En fleur deze unieke bedtafel op met een frisse kleur aan de bovenkant.

Wat ga jij allemaal met je bedtafel doen? Combineer het in ieder geval met de juiste woonaccessoires en meubels die passen in de stijl van jouw interieur. Vind hiervoor suggesties en tips bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop.