Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Bekers

59 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit

Zit niet zo te bekers!

Sommigen hebben er een hele verzameling van. We doen het vaak cadeau, krijgen het vaak cadeau en drinken er het liefst ons bakkie leut of groene thee uit. De mok is een essentieel stuk servies geworden in onze keukenkast! De mok is een veelzijdig voorwerp dat tegelijkertijd ook heel goed als design woonaccessoire gebruikt kan worden. Wellicht heb je voor jezelf aan eentje genoeg, maar waarom verblijd je ook je gasten niet met hun eigen vaste mok of beker?

Een bakje koffie in een beker

Over het algemeen is de koffiebeker een iets robuuster en statischer vormgegeven mok dan een theemok. Het heeft een groter oor en loopt qua bekervorm vaak tot altijd recht omlaag. De koffiemok wordt doorgaans gemaakt van aardewerk, waardoor de mok ook iets zwaarder en robuuster aanvoelt. Houd je van iets meer elegantie? Dan kun je ook kiezen voor koffieglazen.Er bestaan bijvoorbeeld heel wat voordelen aan dubbelwandige koffieglazen:

 • Door de dubbele wand blijft de drank langer op temperatuur, waardoor je er langer van kunt genieten.
 • Dubbelwandige koffieglazen voelen lichter aan dan een normaal koffiekopje of theeglas.
 • Er ontstaat geen condens aan de buitenkant van het glas, waardoor je meer grip hebt. En onderzetters zijn dus niet meer nodig!
 • De dubbelwandige glazen zijn vaatwasbestendig, waardoor je ze niet apart af hoeft te wassen.

 • Theeleuten

  De theemok is een iets eleganter type mok. In plaats van alleen aardewerk, is deze mok ook verkrijgbaar in keramiek en glas. In vergelijking met de koffiemok, heeft de theemok over het algemeen een kleiner oor om aan vast te houden en loopt de vorm van de beker wat spitser af. Dit gebeurt met een zachte glooiing. Mede door de keuze uit andere materialen is de theemok of het theeglas een stuk lichter en daarom erg gebruiksvriendelijk voor een lekkere high-tea met vriendinnen.

  De variatie op de mok is erg groot. Qua maat varieert de keuze van een kindermaatmok tot aan de XL voor een extra boost cafeïne in de ochtend. Daarnaast kun je kiezen voor een mok met een uitsparing voor een thee- of gebaklepeltje. Deze uitsparing zit vaak in het oortje, waardoor je altijd het lepeltje bij de hand hebt, waar je ook naartoe gaat. Ook kun je grote mokken of kleine mokken op een schoteltje plaatsen. Een smaakzeef om de theekruiden in te doen is ideaal voor de grote theemok

  Speciale soorten bekers

  Om het thee- of koffiedrinken extra interessant te maken, kun je ervoor kiezen een mok met opdruk te gebruiken. Denk aan een mok met naam erop gedrukt, of een mok met foto of figuur. Dit is vooral voor kinderen een erg leuke feature. Laat hen drinken uit een mok waar hun favoriete tekenfilmfiguur op afgebeeld staat!

  Naast mokken ook bekers

  Naast mokken heb je natuurlijk ook bekers. In principe bestaat er niet zoveel verschil tussen de twee, behalve dat een mok altijd een oor heeft en de beker dat niet perse hoeft te hebben. Je kunt de beker onderverdelen in de volgende typen bekers:

 • Drinkbeker; voor de allerkleinsten.
 • Plastic beker; het voordeel van de plastic beker zit hem in het feit dat het temperatuur niet goed geleid. Als je een erg koud of erg heet drankje hebt, voel je dit niet zo heftig bij het vasthouden van de beker.
 • Houten bekers; hebben geen scherpe randen en kunnen niet in scherven breken.
 • Thermosbeker/-kan; om je koffie mee te kunnen nemen.
 • Porseleinen/keramiek beker; de zachte, witte kleur met bijvoorbeeld pastelblauwe figuurtjes erop is goed te gebruiken in een landelijke of Scandinavische stijl. 
 • Bamboe bekers; sterk, licht en duurzaam!
 • Een set mokken of bekers in huis is dus echt nodig voor de ultieme drinkbeleving van jouw kopje thee of koffie. Geniet ervan!

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Tot 30 dagen gratis retourneren

  Klantenservice +31(85)8889079