Bijzettafel hoogglans wit

Bijzettafel hoogglans wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBijzettafel hoogglans wit

Vrijwel ieder huis heeft ze, van die lege en kale hoeken! Vaak is het lastig om voor deze hoeken een leuk accessoire te vinden, dat aansluit bij de rest van je interieur. Daarbij wil je tussen een bank en een stoel bijvoorbeeld geen grote plant hebben staan. Wellicht vormt een bijzettafel in hoogglans wit de oplossing voor je. Een bijzettafel wit hoogglans kan eigenlijk niet meer ontbreken in je huis!

Een bijzettafel hoogglans wit is een accessoire dat niet alleen praktisch is, maar ook goed staat in een modern interieur. Ook houten bijzettafels kunnen mooi zijn, zoals salontafels die vaak van hout worden gemaakt. Hout zorgt veelal voor een warme sfeer. Lees snel verder wat een bijzettafel in hoogglans wit voor je interieur kan betekenen.

Waar gebruik jij je bijzettafel hoogglans wit?

Een bijzettafel met hoogglans in wit kun je op verschillende plekken in huis gebruiken. Er is ontzettend veel keuze met een bijzettafel wit. Hoogglans geeft namelijk een chique uitstraling. Maar waar plaats je de tafel? Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafel wit met hoogglans tussen een bank en stoel, een hoogglans bijzettafel in het wit naast je bed, als hoektafel of in de gang. Altijd handig, om wat extra ruimte te hebben voor leuke accessoires! De bijzettafel hoogglans wit past perfect in een moderne inrichting.

Combineer een bijzettafel in hoogglans wit met een zwarte leren bank of donkere kasten om een contrast in huis te creëren. Dit geeft vaak een mooi effect! Ook kun je een bijzettafel in hoogglans wit combineren met een donkere muur, om deze te breken. Voor welk design bijzettafel in hoogglans wit kies jij?

DIY: je bijzettafel opvrolijken met accessoires

Welk model bijzettafel je ook kiest, het is altijd leuk om deze op te vrolijken met accessoires om meer gezelligheid in huis te halen. Een bijzettafel hoogglans wit met alleen kranten, boeken en een afstandsbediening is immers geen gezicht! Gebruik de volgende handige interieurtips.

  • Geef je bijzettafel een natuurlijkere look, door de bijzettafel in hoogglans wit te combineren met verschillende kleine plantjes.
  • Ook is het leuk om het moderne van de bijzettafel te combineren met iets klassieks! Zet bijvoorbeeld oude, antieke kandelaren op de bijzettafel, of een mooie, oude lamp.
  • Zoals eerder genoemd is ook het creëren van een contrast vaak sfeervol. Combineer de witte bijzettafel met hoogglans bijvoorbeeld met zwarte kaarsenstanders, een zwart lampje of andere donkere accessoires.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.