Bijzettafel wit hout

Bijzettafel wit hout

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBijzettafel wit hout

Soms is het lastig om je interieur compleet te maken, omdat je altijd wel met kale plekken in de inrichting blijft zitten. Hoe los jij dit op? Koop je een accessoire zoals een lamp of vaas voor deze plek? Wellicht biedt een bijzettafel van wit hout de oplossing! Een bijzettafel van wit hout heeft een natuurlijke uitstraling en de kleur is vrijwel met ieder interieur te combineren.

Gebruik een bijzettafel, wit hout van kleur bijvoorbeeld, in een strak en modern interieur, tussen twee banken of stoelen. Ook bij een klassiek interieur is een bijzettafel met wit hout goed bruikbaar. Waar in huis kun jij nog wel een extra accessoire gebruiken? Laat het design van de bijzettafel zo goed mogelijk aansluiten bij het meubel, waar het tafeltje naast staat. Lees snel verder hoe je zelf aan de slag kunt gaan met je bijzettafel! Wit, hout… deze kleuren geven veel sfeer in je huis!

Bijzettafel wit hout

Een van de populairste trends op het gebied van interieur, is op dit moment de natuurlijke uitstraling van hout. Hout zorgt doorgaans voor een warme sfeer in kamers. Niet voor niets worden veel bijzettafels voor de helft geverfd, zoals bij een bijzettafel met wit hout, en wordt een salontafel vaak van hout gemaakt.

Kies bijvoorbeeld voor een kruk, waarvan de bovenzijde geverfd is en de onderzijde niet. Dit geeft enerzijds een speels effect, maar draagt daarnaast direct bij aan een warmere sfeer in huis. Je kunt deze kruk goed gebruiken als een bijzettafel wit hout.

Maak zelf je bijzettafel: wit, hout!

Je kunt een bijzettafel met wit hout natuurlijk in een winkel aanschaffen, maar veel leuker is het om een bijzettafel van wit hout zelf te maken. Gelukkig is dat heel eenvoudig! Voor het maken van een bijzettafel met wit hout heb je enkel wat verf, een kruk of wat sloophout (incl. pootjes) en een boormachine met schroeven nodig.

Aan de slag, om je eigen bijzettafel te maken!

  1. Wanneer je al een kruk hebt, kun je deze stap overslaan. Bij andere soorten hout is het belangrijk om de ondergrond eerst goed te schuren, nadat je de goede hoogte, lengte en diameter gekozen hebt. Zo voorkom je splinters in een later stadium!
  2. Heb je de pootjes aan de onderzijde van het hout bevestigd? Dan is het tijd om de bijzettafel te gaan verven. Dit kan in het wit, maar vanzelfsprekend ook in andere kleuren.
  3. Laat de tafel enige tijd drogen. Je eigen bijzettafel van wit hout is klaar!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.