Bijzettafel zwart

Bijzettafel zwart

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBijzettafel zwart

Wanneer je een licht en open interieur hebt in huis, kun je daar best een aantal donkere accessoires aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafel in zwart of een donkere kast. Een zwarte bijzettafel is niet alleen een leuk accessoire, het is ook nog eens erg praktisch! Zo heb je immers altijd ruimte om je boek, krant of de afstandsbediening kwijt te kunnen.

Waar in huis heb jij nog een lege plek, waar je wel enige opvulling kunt gebruiken? Een bijzettafel in het zwart helpt je hierbij! Een zwart bijzettafeltje is bijvoorbeeld te gebruiken naast een bank of stoel, in de hal, in de slaapkamer en ga zo maar door. Lees snel verder hoe je zelf een eigen bijzettafel in zwart kunt maken. Dit is eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Creëer contrast in huis met een bijzettafel: zwart!

Een huis waarin veel wit verwerkt is, biedt de mogelijkheid om relatief eenvoudig veel contrast te creëren. Tegen een witte muur kun je bijvoorbeeld een donkere kast zetten, of een bijzettafel in het zwart. De twee tegenpolen qua kleur zorgen voor een contrast en dat zorgt weer voor een speels effect in huis. Daarbij kan een bijzettafel zwart nooit kwaad, als je bijvoorbeeld nog wat spullen kwijt moet.

Een bijzettafel zwart is op verschillende plekken in huis bruikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de lege plek naast de bank of dat kale plekje in de hal! Zwarte bijzettafels zijn super stijlvol, vooral wanneer je ze combineert met een paar vrolijke of mooie accessoires.

Maak je eigen bijzettafel: zwart als basis!

Bijzettafels zwart van kleur zijn uiteraard verkrijgbaar bij verschillende winkels. Veel leuker is het echter om deze tafels zelf te maken en hier je eigen design aan te geven! Het maken van een bijzettafel zwart is gelukkig heel eenvoudig. Wat je hiervoor nodig hebt is een kruk, een paar kwasten en een blik zwarte verf. Je kunt een tafel trouwens ook van sloophout maken, maar dit kost meer tijd en is iets moeilijker.

  1. Bijzettafels kunnen een volledige zwarte kleur hebben, maar je kunt er ook voor kiezen om de kruk deels een houten kleur te laten behouden. Dit is een van de laatste interieurtrends!
  2. Om te beginnen verf je het blad van de kruk zwart, evenals de zijkant en de onderkant van het blad. Het is aan jezelf of je de poten van de kruk ook zwart verft.
  3. Laat de kruk enige tijd drogen en plaats deze op de gewenste plek in je huis. Zo heb je binnen no-time je eigen bijzettafel in het zwart gemaakt!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.