Bistro tuinset

Bistro tuinset

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBistro tuinset

Een echte Bourgondiër kiest voor gezelligheid in huis èn tuin! Want in en om jou heen moeten sfeer en meubelen een plezier zijn voor het oog en optimaal te gebruiken zijn. Maak het daarom ook op jouw terras op en top sfeervol met een bistro tuinset.

Met een bistro tuinset kun je gemakkelijk een extra zithoek creëren en waait het hele jaar door een sfeer als uit een Frans cafe aan de kust! Zo heb je alle seizoenen de zomer in de tuin..

Wat is een bistro tuinset?

Een bistro tuinset? Dat is een setje tuinmeubelen die samen een romantisch prieeltje vormen en jouw tuin, terras of balkon een look te geven als bij een kroeg of restaurant uit Zuid-Europa.

De bistroset is meestal een vrij kleine, ronde tafel met twee stoelen. Gemaakt van aluminium, gietijzer of hout. De stoelen en tafel hebben hetzelfde design.

Kies wat bij jou past!

  • Heel romantisch is de bistro tuinset gemaakt van gietijzer! De sierlijke vormen van stoelen en tafel en het gedetailleerde filigraan zitting en tafelblad geven de nostalgische charme van een met zonovergoten terras in Parijs.
  • Maritiem wordt het door een bistro tuinset van gekleurd hout te kiezen. Als het hout een beetje verweerd is, roepen de stoelen en tafel de romantiek van mediterrane cafeetjes op!
  • Een bistroset van onbewerkt, strak gehouden aluminium brengt je meer richting moderne steden. Helemaal als je de bistro tuinset aankleedt met witte zitkussens.

Waar je de bistro tuinset zet?

Afhankelijk van de ruimte is de bistro tuinset in eerste instantie meer een aanvulling op de andere tuinmeubelen, dan louter functioneel. Is jouw tuin voorzien van een complete tuinset?

Plaats de bistro tuinset dan achterin de tuin als sfeermaker! Als het kan onder een boom, voor een extra romantisch effect. Zo kun je, zelfs tijdens de winter, wegdromen naar zonovergoten, charmante terrasjes aan de Mediterrane..

Een bistro tuinset is klein, dus ideaal voor op het balkon! De tafel en stoelen zijn vaak inklapbaar, dus handig op momenten dat er ruimte moet worden bespaard.

Vind je de voortuin ingedut en kaal? Maak het dan weer elegant gezellig met een bistro tuinset als entree. Een heerlijke binnenkomer!

Kleed de bistro tuinset aan!

Om het Zuid-Europese plaatje compleet te maken, kun je jouw bistroset extra aankleden met andere accessoires die ook zo goed passen bij dit beeld.

Wat dacht je van een weelderig bloeiende rode rozenplant langs de muur bij jouw bistro tuinset? Heeeel romantisch.

Plaats naast de bistro tuinset een oud verweerd, houten kratje met glazen flessen. Hier en daar kun je er een bloem in zetten, maar op zichzelf refereert dit al genoeg naar de voorraden van een cafe.

Met geruite zitkussens op de harde stoelen zit je een stuk comfortabeler en waan je je ineens in een klein Frans cafeetje in een verlaten dorpje bij een uitgestrekt platteland.

Hoe idyllisch is dat?

Geniet van je eigen bistro aan huis met een bistro tuinset!