Bitossi Home

Bitossi Home

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBitossi Home

In de collecties van Bitossi Home komen schoonheid, elegantie en design samen. Geef je tafel een moderne en originele touch en ontdek alle geheimen van het succes van dit Italiaanse merk.

Bitossi Home: de geschiedenis van het bedrijf

Bitossi Home - Westwing

Bitossi Diffusione, marktleider op het gebied van woonaccessoires, is een van de bekendste en meest geëxporteerde Italiaanse merken ter wereld. Het merk wordt in 2007 in de plaats Montelupo Fiorentino in Toscane geboren, en speelt perfect in op de wensen en behoeften van de hedendaagse markt. Eenvoud, gevoel voor mooie vormen en harmonie in kleuren: dat zijn de unieke eigenschappen van de producten van Bitossi Home. De stijl van het merk vertegenwoordigt de geschiedenis en schoonheid van Toscane: het verenigt natuur, traditie en een kosmopolitische instelling. Bij Bitossi Home smelten passie voor design, vooruitstrevende ideeën en aandacht voor comfort en functionaliteit samen. De stijl van de producten laat zich het beste omschrijven als jong en modern tot klassiek-elegant en spreekt klanten met verschillende smaken aan.

Bitossi Home: de collecties

Bitossi Home - Westwing

Bitossi Home richt zich voornamelijk op serviesgoed en bestek. Het aanbod wordt steeds vernieuwd en er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek van materialen. Naast keramiek, hout en glas heeft het Italiaanse bedrijf ook een lijn gerealiseerd die geheel vervaardigd is van biologisch afbreekbare materialen (bamboevezels, kurk en poly-lactid-acid).

Naast de klassieke, elegante “total-white” collecties zijn er ook gekleurde lijnen verkrijgbaar voor een vleugje glamour en romantiek. De nieuwe collectie glazen geven een nieuwe twist aan de klassieke transparante glazen: door het gebruik van pastelkleuren krijgen de vormen meer levendigheid.

De bestekken van Bitossi Home hebben een retro-stijl in een nieuw jasje, en de placemats zijn in drie verschillende stijlen te verkrijgen: barok, kant en romantisch. De tafelaccessoires en tafeldecoratie zijn een perfecte weerspiegeling van de innovatieve en vooruitstrevende identitiet van Bitossi Home.