Delen

top

Welkom bij Black Friday!

Op 25 november is het eindelijk zo ver: Black Friday 2018! Voor deze speciale gelegenheid organiseert Westwing haar eigen BLACK FRIDAY. Een geweldige dag met sensationele merken tegen geweldige prijzen. Scoor hier allerlei soorten producten: van moderne hanglamp tot klassiek horloge – de selectie is enorm. Oftewel, dit wil je écht niet missen! Let op: de hoeveelheden zijn beperkt, dus OP=OP!
NL-products

Wat je kunt verwachten van Westwing’s Black Friday

Wij hebben geweldige acties voor je klaar staan. Denk: unieke kortingen op items van de grootste merken. Deze zullen voor het eerst verkocht worden op Westwing met forse kortingen. Dus pak nu je kans!
Kan jouw interieur nog wel een lichtpuntje gebruiken? Dan kun je de prachtige design lampen van Tom Dixon niet aan je voorbij laten gaan. Bovendien zullen we ook items met grafische en kleurrijke patronen van Missoni verkopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal voor alle keukenprinsessen zijn er de praktische en bijzondere keukenhulpjes van Alessi. Maak ook gebruik van al onze andere aanbiedingen, waaronder het prachtige servies van Villeroy & Boch. Oftewel, er vallen genoeg mooie merken en producten tegen scherpe prijzen te ontdekken op 23 november 2018. Maar let op: de beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij!

Wat is Black Friday?

Black Friday is in Amerika een echt begrip. Dit festijn vindt elk jaar plaats op de laatste vrijdag van november. Het is dé dag waarop de grote winkels hun producten aanbieden met flinke korting. Daarom zien veel mensen dit als een feestelijke dag. Afgelopen jaren is deze dag ook steeds populairder geworden in Europa, en dus ook in Nederland. Vier jij dit jaar Black Friday met Westwing?
Black Friday-korting

De sales begint vandaag

Aankomende sales