Blankhouten meubelen

Blankhouten meubelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBlankhouten meubelen

Houten meubelen leven. Het komt steeds minder voor in ons dagelijks interieur, maar dat maakt de blankhouten meubelen alleen maar exclusiever. Hout is sterk en hout is duurzaam, en een blankhouten interieur geeft je woning een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Een blankhouten meubel is als alleenstaand meubelstuk erg goed te plaatsen binnen je interieur. Het kan een modern interieur net wat knusser maken, en een klassiek interieur versterken. Ook is het mooi om verschillende soorten houten meubels te plaatsen, waardoor je interieur een geheel eigen, houten karakter krijgt. Het is aan jou hoe je je interieur aankleedt met blankhouten meubelen!

Blankhouten meubelen als interieur

De blankhouten meubelen bieden talloze mogelijkheden voor je interieur. Een blankhouten kast of tafel doet het in bijna elk interieur goed en is makkelijk plaatsbaar. Het is echter leuk om de blankhouten meubelen wat meer terug te laten komen in het interieur. Je kunt ervoor kiezen om in de woonkamer een mooie blankhouten hoekbank te plaatsen, voorzien van een blankhouten salontafel, precies op maat gemaakt.

Maar er is meer! Er zijn namelijk erg veel blankhouten meubelen voor kinderen. Het is mogelijk een mooie blankhouten wieg in de kinderkamer te plaatsen, aangevuld met een eigen houten kasteel. Een goed begin voor een succesvolle, drukbezochte kinderkamer. Je eigen slaapkamer boosten met wat blankhouten meubelen? Begin eens met een blankhouten bed, uitgerust met twee mooie houten nachtkastjes aan beide zijden.

Kan jij maar geen genoeg krijgen van deze blankhouten meubels? Probeer dan eens wat varianten, zoals grenen meubelen of een massief houten meubel. Deze meubels kunnen natuurlijk een mooi plekje in de woonkamer of keuken verdienen, maar je kan er ook voor kiezen om ze buiten te plaatsen! Een massief houten zitbank of een grenen tafel in je tuin? Doen!

Haal meer uit je blankhouten meubelen

Ben jij creatief ingesteld en wil je het maximale uit je blankhouten meubels halen? Dan volgen hier een aantal tips voor de echte creatievelingen onder ons.

  • Maak zelf kleine, houten figuurtjes en schuur ze mooi glad. Plaats ze vervolgens op de vensterbank en ook je vensterbank doet mee aan je nieuwe houten interieur.
  • Zoek een lange tak uit en maak deze schoon en schuur de tak mooi glad. Plaats de tak op je slaapkamer naast je bed en hang er een klein lampje aan. Je hebt zojuist je eigen blankhouten meubel gemaakt!
  • Altijd al wat hoger willen slapen? Plaats vier grote pallets op je slaapkamer als ‘podium’ voor je bed. Wat zal jij lekker slapen op je blankhouten meubel vannacht!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.