Blauwe bank

Blauwe bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBlauwe bank

Het is de kleur die vrijwel ieders favoriet is, eigenlijk met bijna alle tinten te combineren is én ook nog eens zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Blauw is één van de populairste kleuren van menig mens. Waarom geen blauwe accenten aanbrengen in je woning? Een blauwe bank brengt levendigheid en zorgt voor een lekker opvallende kamer.

Ga je voor een blauwe bank, dan is het mooi om ook de rest van je woning aan te passen aan deze opvallende kleur. Ga voor bijpassende meubels, zoals een stoel en tafel in het blauw. Een bank in het blauw kan nieuw aangeschaft worden van een populair merk, maar ook vintage banken in een blauwtint zijn erg charmant. Ga voor leer, stof of een geweven look en decoreer erop los!

Blauw tijdens de feestdagen

Een blauwe bank kan een echt pronkstuk zijn in je woning. Weet je de blauwe tinten goed te combineren, dan maak je er een mooi ijspaleis van. Met name tijdens de feestdagen kun je blauwe accenten mooi terug laten komen. Een blauwe bank is erg mooi met zilveren accenten. Laat de kleur van je bank terugkomen in de kerstboom, door dezelfde tint te gebruiken in de vorm van slingers, kerstballen en een piek. Vergeet niet om zilveren kussens in je blauwe bank te leggen voor de finishing touch.

Styling: een blauwe bank in huis

Is jouw keuze gevallen op een blauwe bank, dan kun je daar alle kanten mee op. Een blauwe bank kun je aanschaffen in donkerblauw, maar ook lichtblauw is een mooie tint. Wil je echt opvallen, dan is een metallic blauwe tint ontzettend mooi in de woonkamer. Een blauwe bank hoeft ook zeker niet alleen in de woonkamer te pronken. Je kunt deze zitbank overal in huis kwijt.

  • Een blauwe bank in de vorm van een hoekbank verrijkt elke woonkamer, maar is net zo mooi in een kleedkamer of op zolder. Vergeet niet om een lekker kleedje te kopen, waarmee je meteen sfeer aanbrengt in de ruimte.
  • Kan jouw slaapkamer wel een make-over gebruiken? Een slaapbank is dan ideaal.
  • Kies een mooie blauwe tint en gebruik een blauwe bank als slaapfunctie. Ideaal voor wanneer er logees komen!
  • Als de kids ouder worden, willen ze graag een eigen plekje. Ben je gezegend met een grote garage, dan kun je ook daar een bank kwijt. Creëer een luxe loungehoek en laat je kids daar hun eigen ding doen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.