Blauwe fauteuil

Blauwe fauteuil

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBlauwe fauteuil

Een heerlijke, grote stoel om ’s ochtends je krantje in te lezen of na een lange werkdag lekker in weg te dromen, wie wil dat nou niet? Met een blauwe fauteuil in de woonkamer creëer je een fijne zitplek, waarvan de kleur ook nog eens goed te combineren valt met de rest van het interieur.

Jouw blauwe fauteuil is straks je favoriete plek van het hele huis. Heb je een klassieke en landelijke inrichting? Dan past een blauwe fauteuil perfect bij andere meubelstukken in deze stijl. Ook als je meer houdt van modern of design, dan is een blauwe fauteuil met minimalistisch ontwerp precies waar je naar op zoek bent.

Je eigen plek

Veel mensen hebben wel een favoriet plekje in huis waar ze het liefst zitten. Een bepaalde hoek in de bank, een fijne eetkamerstoel of de blauwe fauteuil die al jaren in de woonkamer staat. Het kan gebeuren dat je blauwe fauteuil toe is aan nieuwe bekleding of een nieuw onderstel. Je moet dan op zoek naar nieuwe geweven stof of een meubelmaker die er nieuwe bekleding op zet. Zorg er dan voor dat je een blauwtint uitkiest die past bij de rest van het interieur, zodat je nog lang van je eigen blauwe fauteuil kunt genieten.

De blauwe fauteuil als middelpunt van je woonkamer

Heb je de perfecte blauwe fauteuil gevonden, maar vind je het lastig om er leuke accessoires bij te zoeken? Hier onder vind je een lijstje met tips om ervoor te zorgen dat de blauwe fauteuil het middelpunt van je woonkamer wordt:

  1. Kijk goed naar de tint van het blauw. Lichtblauw staat bijvoorbeeld erg mooi met pasteltinten als beige, grijs en crème wit. Donkerblauw past beter bij zwart en felle kleuren zoals fuchsia of groen. Wil je jouw blauwe fauteuil voorzien van een beetje glans? Dan staan kussens met zilver- of gouddraad er ook erg mooi bij.
  2. Een lekkere stoel wordt pas echt gezellig als je ook onder een fijne deken kunt kruipen. Kies een deken van zachte stof, waaronder je op koude dagen lekker warm blijft. Laat het relaxen maar beginnen!
  3. Ook plek nodig om je benen kwijt te kunnen? Zet een poef voor je blauwe fauteuil neer en je kunt direct met de voetjes omhoog. Heerlijk voor als je even moet bijkomen na een zware sportsessie of lange dag.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.