Blauwe kussens

Blauwe kussens

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBlauwe kussens

Wie blauw zegt, denkt meteen aan de zee en de lucht. Dit laat tevens ook de kracht van de kleur blauw zien. Blauw staat voor rust, ruimte en vrijheid. Ben jij op zoek naar een gevoel van vrijheid en ruimte in bijvoorbeeld je slaapkamer? Dan zijn blauwe kussens echt iets voor jou.

Afhankelijk van de blauwtint die je kiest, kun je zorgen voor een heel modern, of juist een heel ouderwets interieur. Je kunt met blauw alle kanten op, en jij bent degene die bepaalt welke richting je opgaat. Laat je interieur aansluiten bij de blauwtint van de blauwe kussens en geef je interieur een flinke boost. Meer weten over blauwe kussens? Lees dan verder!

Laat je slaapkamer een blauwtje lopen

Dat de slaapkamer een van de belangrijkste kamers binnen het huis is, staat natuurlijk buiten kijf. Dus waarom niet wat extra aandacht aan deze kamer besteden, waar je tenslotte bijna de helft van je tijd doorbrengt? Met blauwe kussens kun je zorgen voor een unieke sfeer in je slaapkamer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor turquoise kussens voor een modern design, terwijl pastelblauw zorgt voor een meer klassieke uitstraling.

Je kunt je slaapkamer daarnaast aanvullen met andere blauwe accessoires. Een leuk uniblauw kussen zal zeker niet misstaan bij enkele blauwe kussens op het bed. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een blauw plaid kussen, die je bijvoorbeeld voor je bed op de grond neer kan leggen. Kortom: Diverse mogelijkheden om jouw slaapkamer een blauwtje te laten lopen!

Schoonheidsslaapje doen?

Wil je lekker een schoonheidsslaapje doen op je blauwe kussen? Dan kun je het beste op een zijden kussen te slapen. Doordat het zijden kussen glad is veroorzaakt het geen wrijving, waardoor je haar veel beter in model blijft. Een katoenen kussensloop zorgt voor wrijving waardoor je de opstaat met de welbekende ‘bedlook’.

Blauwe kussens zijn wauw

Blauw is wauw. En waarom is blauw wauw? Dat lees je hieronder.

  1. Blauwe kussens zijn fris. Bij het zien van de kleur blauw heb je meteen het gevoel van een strand, met een heerlijke zeelucht die je meteen wilt opsnuiven.
  2. Blauwe kussens zijn stoer. De kleur blauw op de slaapkamer zorgt voor een stoere sfeer. Het is geen toeval dat de pakken van filmische superhelden vaak overwegend blauw zijn.
  3. Blauwe kussens zijn warm. Een blauwe kleur laat je al snel transporteren naar die 30 graden Celsius in Zuid-Frankrijk van afgelopen zomer.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.