Boekenkast wit

Boekenkast wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBoekenkast wit

Zoek je meer opbergruimte om bijvoorbeeld je kleding kwijt te kunnen in de slaapkamer, je dvd’s op te kunnen bergen bij je televisie of om je kookgerei weg te kunnen leggen? Een boekenkast van wit hout biedt de perfecte oplossing. Een witte boekenkast is niet alleen praktisch, het is ook een stijlvolle toevoeging aan je inrichting. Met een dergelijke kast heb je voldoende ruimte om al je spullen kwijt te kunnen!

Ook is een boekenkast van wit hout leuk tegen een kale muur in je huis. Combineer de boekenkast van wit hout met verschillende accessoires tussen de boeken om een speelse wand te creëren. Niemand die het meer opvalt hoe eenvoudig de muur daarvoor was. Lees snel verder hoe je de boekenkast van wit hout ook in de keuken goed kunt gebruiken.

Waar gebruik jij de boekenkast van wit hout in huis?

Hoewel de naam van een boekenkast doet vermoeden dat je de kast alleen voor boeken kunt gebruiken, is dat allang niet meer het geval. De ruimte die een boekenkast wit hout je biedt, is ook voor andere kamers in huis praktisch. Denk aan de slaapkamer, waar je de ruimte kunt gebruiken voor het opbergen van kleding of handdoeken. Of zet een boekenkast in de werkkamer om de administratie en overige documentatie in kwijt te kunnen.

Zorg ervoor dat de boekenkast de juiste diepte en hoogte heeft. Een te diepe kast is vaak niet mooi en neemt onnodig veel ruimte in beslag. Ook is het vaak minder mooi als de kast qua hoogte net niet tot het plafond komt. Laat hier of een groot stuk ruimte tussen, of juist helemaal geen ruimte.

DIY: een stijlvolle boekenkast wit hout in de keuken

Het klinkt wellicht gek, een boekenkast in de keuken. Zo veel kookboeken zal je niet hebben en de andere kasten bieden al voldoende ruimte om je kookgerei kwijt te kunnen. Toch is er niks leuker dan een boekenkast wit hout of bijvoorbeeld met hoogglans wit, in je interieur te verwerken.

Tips voor het gebruik van een boekenkast van wit hout in de keuken:

  • Boekenkasten bevatten vaak verschillende vakjes, waar je naast boeken ook andere dingen, zoals foto’s, in kunt zetten.
  • Zet in een aantal vakjes een pot met pasta, een pot met suiker of een pot met meel. Dit geeft een natuurlijke uitstraling, wat sfeervol staat in iedere keuken.
  • Ook kun je kleine haakjes in de boekenkast draaien, waaraan je bijvoorbeeld je ovenwanten, keukengerei of een soepkom kunt hangen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.