Bonbonniere

Bonbonniere

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBonbonniere

Of het nu voor moederdag, een verjaardag of nationale feestdag is, het is altijd weer een hele kunst om met een leuk cadeau verrassend om de hoek te komen. Door drukte kom je vaak niet verder dan de bekende presentjes. Chocolaatjes, een mooie plant of cosmetica behoren standaard tot jouw lijstje. Of dat saai is?

Welnee! Met dat soort cadeautjes zit je altijd goed. Maar geef het een leuk jasje en een mooie presentatie door middel van een bonbonniere! Want wat je ook in deze glazen voorraadpot stopt, het begint te stralen en geeft sfeer aan de ruimte. De bonbonniere is een elegant accessoire voor in huis waar je iedereen mee zult kunnen verblijden!

De bonbonnière

What’s in a name?
Bonbons! Van oorsprong is de bonbonniere een voorraadpot om deze kleine, kwalitatieve chocolaatjes en ander snoepgoed mooi en handig in te presenteren. Door het glas kun je al het lekkers aantrekkelijk laten zien en bij het aanbieden de keuze gemakkelijker te maken.

Een bonbonniere is van origine chic en elegant, rond gevormd met een glazen deksel. Alleen subtiele details zorgen voor een stijl statement. Aan jou de keuze!

  • Een eenvoudige glazen bonbonniere met een wit etiket voorzien van een sierlijk geschreven quote of ingrediënten geeft al gauw een landelijke sfeer in huis.
  • Rijk gegraveerd glas met typisch kristalvormige motieven zorgt voor een klassiek chique sfeer!
  • Een strakke, meer vierkante bonbonniere en een aluminium handvat op het deksel is modern, maar tijdloos.

Bonbonnière: verrassend veelzijdig

Heb je het toch een beetje gehad met de chocolade, vul een bonbonniere dan met iets verrassends!

Want een bonbonniere werkt zoals een glazen stolp: wat je er ook in laat zien, het glas geeft de inhoud de allure van een echte tentoonstelling, bijna zoals in het museum!

Ideetjes:

  • Vul een bonbonniere met de precies afgewogen ingrediënten die nodig zijn voor het maken van een simpele cake, taart of koek. Maak keurige laagjes van bijvoorbeeld bloem, suiker en cacao, met als bovenste laag de taartdecoratie. Samen met een mooi geschreven recept een heel leuk cadeau!
  • Gebruik een bonbonniere als kleine kweekkas en plaats op een klein laagje potgrond verrassend kleine vetplantjes. Heel trendy!
  • Een bonbonniere kan ook sfeer geven aan de keuken! Gevuld met een goede of gekleurde pasta, muesli of gedroogd fruit, geef je ook aan deze ruimte extra gezelligheid!
  • In de badkamer is een bonbonniere gevuld met zeepjes een echte sfeermaker.

Voor welke vulling je ook gaat, speel met de kleur van de inhoud, denk aan de stijl die je de bonbonniere wilt laten uitstralen en.. think out of the box!

Ontdek Westwing

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan praktische accessoires met een stijlvol design. Ook vind je bij Westwing inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken. In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.