Boomstam kruk

Boomstam kruk

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBoomstam kruk

Het bos heeft een grote aantrekkingskracht op velen. De vele houtsoorten, karakteristieke paadjes en eeuwenoude bomen geven je een heerlijk natuurlijk gevoel. Je komt als herboren terug! Een omgevallen boomstam of boomstronk doet dienst als zitje als je even wilt genieten van de intense stilte. Had je maar zo’n blok hout in huis. Een boomstam kruk is helemaal hip & happening, een natuurlijke zitter voor in je woning!

Weetje: Hout is een natuurproduct. Dit zorgt ervoor dat je boomstam kruk in de loop der jaren nog kan veranderen. De kleuren worden dieper en intenser, en ook de nerven zullen anders gaan staan. Dit is de charme van hout. Ook ben je verzekerd van een uniek meubelstuk. Hout is net zo karakteristiek als de mens: geen enkel krukje is dan ook hetzelfde.

Variëren met de boomstam

Een boomstam kruk heeft een landelijke en natuurlijke uitstraling en geef je huis een robuust karakter. Zo’n massief stukje natuur in je woning doet Scandinavisch aan. Ruwe bolster, blanke pit, noemen we het! Het is meer dan alleen een kruk op poten of wieltjes. Wat je er nog meer mee kan?

  • Gebruik een boomstam kruk als bijzettafeltje. Op je slaapkamer, in de woonkamer of in de keuken is zo’n blok hout erg charmant.
  • Zet een paar krukjes op een rij en maak zo je eigen boomstam bioscoop! Een lange bank waar je met z’n allen gezellig kunt plaatsnemen.
  • Een boomstam kruk is doorgaans klein van stuk, maar kiezen van een hoge variant heeft zo zijn voordelen. Zo tover je een stuk hout om in een trendy barkruk, die je overal in huis kunt bijschuiven.

Lekker afgezaagd

Een boomstam kruk maken is eigenlijk een echt doe-het-zelf klusje. Binnen no time heb je jouw eigen boomstam kruk gemaakt. Gebruik en afgezaagd stuk hout om je design krukje te creëren. Pimp hem eventueel door gekleurde verf te gebruiken, wat stukjes stof op te plakken of kettingen en kralensnoeren in het hout te bevestigen!

De boomstam kruk is heerlijk naïef, ontzettend sterk van karakter en showt zijn spieren als een bodybuilder. Laat hout spreken en vertimmer een paar bielzen tot bank en bombardeer je boomstam tot bijzetter. Ze zijn allebei uit het juiste hout gesneden. Neem plaats op je boomstam kruk bij de open haard, wikkel jezelf in een warme imitatiebont plaid en geniet van een mok warme chocolademelk met slagroom. De gordijnen dicht, de tv aan: de boomstam kruk als metgezel laat je nooit in de steek!