Brocante fotolijstjes

Brocante fotolijstjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBrocante fotolijstjes

Je hebt van die leuke momenten die echt moeten worden vastgelegd op een foto. Maar bij een leuke foto hoort natuurlijk ook een mooie lijst. Waarin komen jouw herinneringen het mooist uit? Kies je voor strak, sierlijk, kleurrijk of helemaal frameloos?

Brocante fotolijstjes geven je huis en je foto’s een kleurrijke en elegante afwerking zodat de foto nog meer opvalt in je interieur. Zo zal je memorabele momenten nooit meer vergeten.

Combinaties met brocante fotolijstjes

Het leuke van brocante fotolijstjes is dat je er van alles mee kunt doen. Zodra je aan de slag gaat komt je creativiteit los.

 • Combineer allerlei mooie accessoires met de brocante fotolijstjes.
 • Maak van een foto in een brocante fotolijst een echte blikvanger.
 • Creëer een fotowand vol met familiefoto’s in brocante fotolijstjes.

Ga zelf aan de slag om een prachtige collage te creëren. Brocante fotolijstjes zijn een sfeervolle aanvulling op je interieur, ook in combinatie met andere accessoires, zoals servies, vazen, lantaarns en spiegels.

Collage van brocante fotolijstjes

Maak een prachtige collage van de mooiste momenten en familiefoto’s door verschillen brocante fotolijstjes met foto’s te vullen. Je kunt de lijsten helemaal naar jouw eigen smaak indelen en foto’s van verschillende groottes ophangen. Natuurlijk kan je de brocante fotolijstjes met foto’s ook naast elkaar zetten op een plank van hout aan de muur.

Stylingtip!
Mix & Match verschillende fotolijstjes. Wissel de brocante fotolijstjes af met strakke lijstjes. Kies fotolijsten van hout, maar ook van zilver en in kleur. Hang oude en nieuwe lijsten naast elkaar aan de muur in verschillende formaten en vormen.

Niet alle fotolijsten te vullen met foto’s is ook een leuk idee. Hang  bijvoorbeeld ook een spiegel tussen de fotolijstjes op.

Ideale plekken in huis voor een fotowand

 • In het trapgat
  De trap is vaak een plek waar weinig sfeer hangt. Creëer een unieke trap door brocante fotolijstjes op te hangen. Vraag je man of hij een weekendje vrij heeft om de trap te voorzien van een paar spots die je op de foto’s kunt plaatsen zodat de mooiste momenten van jezelf en jouw familie in de spotslights komen te staan!
 • Op het dressoir in de woonkamer
  Een lege plek op een dressoir of in de kast? Vul die op met brocante fotolijstjes. Zet er een paar leuke accessoires bij als opvulling en je bent verzekerd van een echt plaatje.
 • In de keuken
  Een lege muur in je strakke moderne keuken? Vul deze op met brocante fotolijstjes. Het contrast tussen de romantische lijstjes en de strakke keuken geeft een bijzonder leuk effect.

Opfleuren per seizoen

Wil je het liefst ieder seizoen een ander tafereel in de kast? Neem dan elke paar maanden een familiefoto met het gehele gezin in de sfeer van het seizoen. Vul dit aan met een paar mooie accessoires en je seizoensfoto is compleet. In de wintermaanden kan je bijvoorbeeld een foto maken in kersttruien, aangevuld met een paar kerstballen en andere accessoires. In de zomer vul je jouw brocante fotolijstjes en foto’s van de familie op het strand aan met een paar schelpen en bloemen!

Je kunt al je creativiteit kwijt met brocante fotolijstjes om jouw huis extra gezellig en sfeervol in te richten. Wees vooral niet bang om te experimenteren en zo een unieke sfeer in huis te creëren!

Ontdek Westwing

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels. Dus ook alles om een fotowand in huis te creëren. Van leuke brocante fotolijstjes tot strakke moderne lijsten. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken.