Brocante meubels

Brocante meubels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBrocante meubels

Als je graag een gezellige en knusse sfeer wilt creëren in je huis, dan zijn brocante meubels een musthave! De kenmerkende stijl van de landelijke en antieke meubels zorgen voor gezelligheid voor de gehele familie. Bij brocante meubels denk je vaak direct aan een kast, maar er zijn ook brocante banken, brocante stoelen en brocante tafels verkrijgbaar. 

Laat je inspireren en ontdek welke brocante meubels een schitterende toevoeging in je interieur zullen zijn!

Waarom brocante meubels?

Brocante meubels zijn anders dan de nieuwere, moderne meubelen. Er zitten verschillende voordelen vast aan een brocant en landelijk interieur zoals:

Brocante meubels zijn meestal gemaakt van hout, waardoor je ze kunt overschilderen. Ben je ooit van plan om je kasten, tafels en stoelen een ander kleurtje te geven en je gehele interieur te veranderen? Dat kan gemakkelijk! Zo kun je dus zelfs ieder jaar afwisselen van kleur en je brocante meubels overschilderen of van een paar accessoires voorzien.

Levenslange stevigheid

De brocante banken, kasten, stoelen en tafels zijn zeer stevig en staan goed op zijn plek vast. Hierdoor vormen de brocante meubels een kleiner gevaar voor kinderen. Bovendien kunnen brocante meubels ook tegen een stootje. Je kinderen kunnen dus naar hartenlust spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze zichzelf pijn doen of de brocante meubels beschadigen.

Tips voor brocante meubels

Je hoeft niet direct allemaal brocante meubels te nemen, maar je kunt bijvoorbeeld starten met een leuke kast en deze combineren met wat moderne elementen. Om je op weg te helpen hebben zijn hier  een paar mogelijkheden:

  • Brocante slaapkamer: De sfeervolle vormen en rustige kleuren van de meubelen zorgen voor een prettige omgeving om in tot rust te komen. Je ziet vaak kleuren als wit voorbijkomen, wat een serene uitstraling heeft.
  • Creatief met brocante meubels: wees creatief en creëer zelf leuke accessoires die bij de rest van het interieur passen. Omdat decoratie niet al te groot is, kun je deze in felle en opvallende kleuren nemen zodat het mooi in contrast staat met de rest van je interieur.
  • Brocante combinaties: Geef je eigen draai aan je interieur en wees niet bang om modern met klassiek te combineren. Experimenteer met wat verschillende soorten meubelen en decoratie. Je zult al snel tot de conclusie komen dat door verschillende stijlen te combineren je tot een uniek interieur komt die geheel aan jouw eigen smaak en wensen voldoet!

Brocante meubels bij Westwing

En waar kun je voor een mooie prijs luxe brocante meubels vinden? Bij Westwing natuurlijk! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan prachtige brocante meubels. Denk aan schitterende brocante tafels, banken, kasten en bedden. Met brocante meubels geef je je huis een landelijke sfeer!

En het leuke is: bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Dus, waar wacht je nog op?

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw brocante meubels is nog maar één klik bij je vandaan!