Brocante toiletrolhouder

Brocante toiletrolhouder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBrocante toiletrolhouder

Ben je al een tijdje op zoek naar een mooie toiletrolhouder voor in de wc? Ga voor een toiletrolhouder met brocante vormen. Dit zorgt voor een landelijk sfeer in het toilet! Zo heb je de rol altijd bij de hand en ziet de wc met een brocante toiletrolhouder er een stuk opgeruimder uit!

Soorten toiletrolhouders

Een brocante toiletrolhouder hangt vaak op de juiste hoogte aan de muur in het toilet. Dit is erg handig! Een hangende toiletrolhouder neemt nauwelijks ruimte in beslag. Deze meeste wc zijn kleine ruimtes waar je elke vierkante meter goed moet benutten! Heb jij in huis ruime wc’s? Dan kun je ook voor andere soorten toiletrolhouders kiezen die je niet aan de muur hoeft vast te maken.

Zo heb je een brocante toiletrolhouder die op een standaard staan. Deze zijn vaak verstelbaar en kun je toiletrolhouder op de juiste hoogte naast de toiletpot zetten. Ook heb je brocante toiletrolhouders waar je niet één wc-rol, maar meerdere rollen aan kunnen hangen. Zo is je voorraad rollen ook op een subtiele wijze opgeruimd. Dit oogt opgeruimd en je bespaart ruimte in de wc!

Brocante toiletrolhouder: in allerlei materialen

Qua materiaal is een brocante toiletrolhouder gemaakt van hout of metaal. Vaak is het hout wit geverfd en heeft het wat beschadigingen. Dit oogt vintage en past bij de landelijke uitstraling van de wc!

Een brocante toiletrolhouder van metaal is vaak donker van kleur. Door de brocante vormen kan een metalen toiletrolhouder met sierlijke bogen een romantische touch geven in het toilet! Hang gedroogde bloemen op aan de muur en leg geurzeepjes en waxinelichtjes op een plank boven de wc en je hebt een prachtig gedecoreerde wc!

Tip: Accessoires in de wc

Ben je druk bezig met het decoreren van je woning? Vergeet de wc niet! Vaak wordt deze ruimte vergeten en dat is zonde! Accessoires geven elke ruimte extra sfeer! Ga voor geurstokjes, bloemetjes, zeepjes en kaarsen. Ook kun je andere accessoires gebruiken om je toilet leuk te decoreren. Hoe origineler, hoe beter! Hang bijvoorbeeld geurzeepjes aan de brocante toiletrolhouder!

Wist je dat?

hoe hang je de wc-rol goed op? Dat is de eeuwenoude vraag waar mensen mee kampen. Wc-papier hoort in de ‘over-positie’ te worden opgehangen. Zo gebruik je de buitenkant van het wc-papier. Het mysterie is opgelost en hang je voortaan de wc-rol op de juiste manier aan de brocante toiletrolhouder!

 

Ga voor een prachtige brocante toiletrolhouder voor in de wc!