Bruine fauteuil

Bruine fauteuil

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBruine fauteuil

Na een slopende dag op je werk vol met uitputtingsslagen, vermoeiende collega’s en stressvolle deadlines, is het heerlijk om even lekker tot rust te komen in je woonkamer. Haardvuurtje aan, muziekje op en even geen zorgen aan je hoofd. Klinkt dit je als muziek in de oren? Probeer dan eens een bruine fauteuil uit, waar je lekker op kunt neerploffen na een vermoeiende dag.

Een bruine fauteuil is een stoer en stijlvol meubelstuk. Een bruine fauteuil zien we niet heel veel terug in onze hedendaagse interieurs, wat eigenlijk eeuwig zonde is. Een bruine fauteuil straalt namelijk een uniek, eigen karakter uit, en kan je woonkamer net dat beetje extra flair geven. Je wilt ongetwijfeld meer weten over fauteuils, dus lees gerust verder!

De kleur bruin

Om te beginnen is het altijd een uitstekende keuze om een bruine fauteuil te plaatsen. De kleur bruin zien we veel terug in onze woningen: denk bijvoorbeeld eens aan al die houten bruine vloeren en kasten. Een bruin meubelstuk sluit daarom vaak mooi aan op je bruin gekleurde vloer. Daarnaast zorgt bruin voor een zachte en warme sfeer. Bruin laat ons de natuur ervaren, gewoon in onze eigen woonkamer! Hout, aarde en zand zijn natuurelementen die meteen in je opkomen wanneer je de kleur bruin ziet.

Een bruine fauteuil in je woonkamer

Een bruine fauteuil verrijkt je woonkamer door de rust die het met zich meebrengt. Stoelen zijn de basis, de bekleding is de finishing touch. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een donkerbruine of vintage bekleding, het is maar wat je het mooiste vindt en wat het beste binnen je interieur past. Je bepaalt zelf de stijl van je bruine fauteuil.
Maak jij enorm zware dagen op het werk of slurpen die vervelende kinderen van je alle energie uit je lichaam? Dan is een relaxfauteuil de stoel die jouw energiepijl weer langzaam aanvult.

Combineertips

Er zijn leuke combineermogelijkheden met een bruine fauteuil. Je moet voor jezelf bedenken wat je wel of niet aanspreekt, en wat het beste binnen je interieur past. Om je wat inspiratie te geven, volgen hier enkele tips.

  • Een bruine fauteuil schreeuwt eigenlijk om een klein sierkussentje. Een mooi zwart designkussen geeft een moderne look aan je stoel.
  • Lekker aan het bijkomen in je fauteuil? Plaats dan een klein salontafeltje naast je stoel. Met een minimale inspanning kun jij bij je drinken.
  • Een trendy kleedje op je fauteuil biedt niet enkel warmte, maar geeft ook een mooi effect aan je stoel. Je kunt bijvoorbeeld een industrieel kleedje neerleggen voor een stoere look.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.