Bruine leren bank

Bruine leren bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBruine leren bank

Bruin geeft een leren bank een robuuste en tegelijkertijd neutrale uitstraling. Bruin is een natuurkleur en past hierdoor bij vrijwel alle andere kleuren. Een bruine leren bank past dan ook bij iedere interieurstijl. Leer lijkt soms erg koud, maar dat kun je eenvoudig oplossen met wat kleine aanpassingen in je zithoek.

Wil jij juist een warme sfeer in je huiskamer, en dan met name in je zithoek? Dan kun je met een bruine leren bank alle kanten op. Bruin en leer zijn beide veelzijdig en gemakkelijk te combineren. Lees verder en ontdek de juiste tools om jouw zithoek ultra gezellig, cosy en warm te maken. Dan kun je straks heerlijk genieten in jouw knusse zithoek!

De eenvoud van een bruine leren bank

Een bruine leren bank klinkt heel eenvoudig, maar een leren bank in bruinkleur is allesbehalve saai. Doordat de kleur zo gemakkelijk te combineren is, kun je namelijk met allerlei verschillende kussens in je zithoek werken. De meest bonte vloerkleden passen bij jouw bruine bankstel en juist door de eenvoud van de banken, kun je flink uitpakken in de rest van de zithoek. Denk aan bijzondere salontafels, veel kleur aan de muur, kussens met diverse prints en mooie, grote planten voor naast de bruine leren bank.

Bank van leer in bruin stylen

Met een bruine leren bank kun je allerlei stijlen in je zithoek creëren. Kies de stijl die bij jou past en geef je woonkamer een nieuwe twist!

  1. Klassiek chic: combineer je bankstel met zwarte kussens. Kies voor verfijnde structuren. Plaats bij de bruine leren bank een strakke, donkerbruine, zwarte of donkerrode salontafel van kersenhout.
  2. Robuust hip: op jouw leren bank leg je leren kussens. Kies gerust voor leren kussens met meerdere lapjes leer, eventueel in verschillende kleuren. Op je salontafel plaats je verschillende soorten cactussen. De grootste zet je onder een stolp.
  3. Colorful trendy: Een bruine leren bank kan bij deze stijl wel wat externe kleur gebruiken! Leg daarom verschillende kleuren kussens op de bank, waarvan sommige een printje hebben. Je vloerkleed houd je neutraal, maar in een contrasterende aardetint ten opzichte van de bank. Op de salontafel laat je de bruine kleur van de bank terugkomen, gecombineerd met een of meerdere kleuren van de kussens. Vul bijvoorbeeld een dienblad met allerlei kaarsen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.