Buitenasbak

Buitenasbak

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBuitenasbak

Tijdens de koude, natte wintermaanden word jij bruut naar buiten gedwongen. Op het station en andere openbare plekken wijzen kleine bordjes subtiel de richting naar een speciale rokersstandplaats en tijdens feestjes aan huis merk je steeds vaker dat je ook hier een beetje afstand moet creëren tot de niet-rokers. Hoe dan ook, het wordt je als verstokte roker niet gemakkelijk gemaakt. Jouw idee: geef de roker in ieder geval buiten een warm welkom..

.. met een stijlvolle en slim te gebruiken buitenasbak! Ben je eigenaar van een gezellige kroeg, of wil je het graag iedereen naar hun zin maken en zich bij jou thuis gemakkelijk laten voelen? Dan kies je voor een buitenasbak die het rokers gemakkelijk maakt en de sta- of zitplek een uitnodigende sfeer meegeeft.

Soorten asbakken voor buiten

Naast de buitenasbak die we kennen uit de openbare ruimte, zijn er andere soorten asbakken die ieder een bepaalde sfeer meegeven of een slimme manier van afvalverwerking met zich meedragen. Wat komt voor jou het beste uit?

  • Een staande buitenasbak van RVS (roestvrij staal)? RVS is wel het meest geschikte materiaal voor buiten. Sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Een staande buitenasbak is vaak slank en past bijna onopvallend in iedere hoek. Handig als er weinig plek is om te zitten!
  • Een asbak aan de wand als buitenasbak? Een handig bakje van rvs tegen de muur kan een ideale oplossing zijn in de tuin van een buitenroker of op het terras van jouw buurtkroeg. Zo voorkom je een voortdurend van binnen naar buiten moeten verplaatsen van de asbakken. Deze buitenasbak blijft namelijk hangen waar hij hangt!
  • De meest onopvallende en daarom minimalistische buitenasbak? Dat is de buitenasbak in de vorm van een tegel in de grond! Deze tegel is voorzien van gaatjes en werkt als een put. Is de put vol? Dan licht je het deksel van deze buitenasbak in de grond en leeg je de bak eronder.

Maak je eigen buitenasbak!

Een gezellige asbak die je gewoon bij jou in de tuin kunt laten staan? Zo’n buitenasbak maak je zelf! Van een terracotta bloempot.

Plaats de bloempot ondersteboven op een passende terracotta schaal. Het gat op de bodem van de bloempot geldt nu als afvalpunt voor de resterende peuken.

Deze buitenasbak kun je voor nog meer gezelligheid zelf verven en versieren!