Buitenwandlamp

Buitenwandlamp

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBuitenwandlamp

Het is inmiddels een bekend ritueel voor je als je thuiskomt in het donker. Voor je ’s avonds thuis het pad richting je voordeur oploopt, blijf je even op de stoep staan. In het schijnsel van de lantaarnpaal graai je in je tas op zoek naar je huissleutel. Bij de voordeur gebruik je het licht van je telefoon om het sleutelgat te vinden.

Thuiskomen in het donker kan met een stuk minder gedoe als je bij je voordeur een buitenwandlamp ophangt. Kies het design en kleur die passen bij jouw tuin en terras en zet zo je tuin in de spotlights! 

Waarom een buitenwandlamp?

Een buitenwandlamp naast je voordeur is niet alleen handig wanneer je in het donker thuiskomt. Ook is het een middel om inbrekers buiten de deur te houden. In de spotlight staan wanneer je aan het inbreken bent, wil toch niemand! Maar naast deze praktische redenen kan een buitenlamp ook gewoon een hele stijlvolle aankleding van je gevel zijn.

Pick a style!

Net als voor je verlichting binnen heb je ook voor buiten veel keus uit verschillende lampen. Je ziet veel buitenlampen in het wit, zwart en grijs in uiteenlopende modellen.

  • Kies voor een klassiek model naar het idee van een lantaarn.
  • Of ga voor een industriële fabriekslamp.
  • Als je juist een moderne wandlamp in een hippe ronde vorm wilt kan dat ook.

Er is altijd wel een lamp van jouw persoonlijke smaak te vinden die helemaal past bij de bouwstijl van je huis.

LED verlichting voor je buitenwandlamp

Het is verstandig voor het milieu en je portemonnee om in je buitenwandlamp een LED lampje te draaien. Door het lage energieverbruik en de extra lange levensduur van LED verlichting kan je de buitenlamp zonder twijfel jarenlang de hele nacht laten branden.

Buitenwandlamp met bewegingssensor

Vind je het niet nodig dat je buitenlamp altijd brandt. Neem dan een lamp met een bewegingssensor. Zodra iemand in de buurt van de voordeur komt springt de lamp automatisch aan. Bij de meeste lampen met sensoren kun je zelf instellen hoe lang de lamp vervolgens moet blijven schijnen.

Met een buitenwandlamp aan je gevel is het altijd prettig thuiskomen. Ook in het donker.

De buitenwandlamp: ook leuk voor in je interieur

Een buitenwandlamp kan naast je tuin of terras verlichten, ook je interieur in de spotlights zetten. Zeker door de verscheidenheid aan verschillende stijlen, kan de lamp juist ook een mooie blikvanger worden binnenshuis. Laat de stijl van de lamp overeenkomen met de rest van de ruimte, of hang de lamp als echte eyecatcher op in je woonkamer of keuken.

  • Houd je van de romantische look in huis? Dan zijn klassieke wandlampen in een witte tint de ideale verrijking aan je keuken, waar extra licht altijd fijn is.
  • Of ben je meer fan van een industriële woonstijl? Ga dan voor stoere chromen wandlampen in een donkere tint. Vooral wanneer de lamp wat afgebladderd is, geeft het een authentieke look & feel in de ruimte.
  • Daarnaast kan je ook je moderne interieur verrijken met een buitenwandlamp. Een simpel en subtiel design in zwart, wit of chroom waar het licht van boven en onder naar buiten komt.

Laat je inspireren door Westwing

Ben je op zoek naar meer mooie sfeermakers voor in je tuin of op je balkon? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw buitenwandlamp en andere accessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan. 

Vergeet verder ook niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je de nieuwste trends en styling tips & tricks op het gebied van onder andere tuin en terras.