Bureau accessoires

Bureau accessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBureau accessoires

Bureaus worden in het dagelijks leven en op kantoor heel veel gebruikt. Hartstikke functioneel natuurlijk, maar bureaus zijn vaak ook gigantisch saai. Dé manier om je bureau wat levendiger te maken, is door het gebruik van originele bureau accessoires. Verander uw onoriginele bureau accessoires naar iets meer Ze kunnen de stijl en uitstraling van het bureau enorm verrijken, wat bureauwerk voor u veel leuker kan maken!

Onmisbare bureau accessoires: papier en schrijfwaren

De meest onmisbare bureau accessoires zijn natuurlijk de schrijfwaren. Elk bureau heeft deze nodig, zowel thuis als op het kantoor. Vulpen, balpen of potlood: het is belangrijk een variatie aan schrijfgerei in huis te hebben, zoals blauwe, rode, zwarte en groene pennen. Schrijven kun je natuurlijk niet zonder papier, en aangezien je bureau dé plek is om te schrijven, is het handig een stapel papier te hebben. Verschillende formaten papier kopen is meestal niet nodig: je kunt en A4-tje keurig doormidden vouwen en dan netjes afscheuren of knippen voor een A5-je. Ook schrijft iedereen wel eens een brief en dus is het ook bijna een must om enveloppen in huis te hebben, die je natuurlijk met een leuke sticker kunt dichtmaken, in plaats van met de likrand. Tip: bloempatronen zijn ideaal om (persoonlijke) enveloppen te versieren!

Persoonlijk met een perforator

Veel mensen hebben rommelige mappen met losse papieren erin. Dat kan natuurlijk veel netter, door het gebruik van een perforator of nietmachine, maar ook leuker! Door het gebruik van deze handige bureau accessoires kun je namelijk alles gemakkelijk ordenen en opbergen in bijvoorbeeld een multomap of een ringband, en deze mappen kun je dan weer personaliseren door het vervangen van de standaard tabbladen met een set zelfgemaakte- of designtabbladen. Het is ook veel functioneler, want je onthoudt beter wat achter welk tabblad zit als de hele pagina zich onderscheidt van de rest, niet alleen de letters die aangeven welke categorie het betreft.

Kleur en overzichtelijkheid

Iedereen weet hoe chaotisch een bureau kan zijn als er een tijd aan gewerkt is. Papierwerk ligt overal verspreid en pennen liggen open naast kladblokken. Al deze losslingerende voorwerpen kun je prima opbergen in een opbergdoos. Hetzelfde geld voor bureau accessoires die je op dat moment niet nodig hebt. Echter, in plaats van een inspiratieloze, zwarte doos, kun je ook een witte doos nemen en hem helemaal bedekken met exotische patronen en kleurrijke taferelen. Daarna kun je hem makkelijk en overzichtelijk opbergen onder het bureau.

Vergeet de memohouder niet

De memohouder is erg handig als je veel aan je hoofd hebt en je niks mag vergeten. Er zijn allerlei verschillende memohouders, maar de leukste zijn toch wel de memohouders met een groot aantal clips. Als je post-its gebruikts om je afspraken op te schrijven, kun je hiermee een boom van papier maken. Je kunt deze bureau accessoires nog meer opvrolijken door allerlei verschillend gekleurde post-its te gebruiken, wat zorgt voor een gezellig aanzicht, zonder het verliezen van enige functionaliteit. Om nog een zweempje persoonlijkheid toe te voegen kan je een of twee foto’s van je familie of vrienden in de memoboom hangen. Van alle bureau accessoires zijn de memohouders waarschijnlijk het meest aanpasbaar.