Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Bureau-accessoires

14 Producten

Welke bureau-accessoires mogen niet ontbreken in jouw werkkamer?

Je bureau is een plek waar je lekker geconcentreerd wilt kunnen werken. Maar dat betekent niet dat dit een saaie plek hoeft te zijn met alleen maar een computer en een toetsenbord: integendeel! Creëer in een handomdraai een plek waar je je fijn voelt, bijvoorbeeld met allerlei leuke bureau-accessoires!

Met bureau-accessoires bedoelen we niet alleen de prullenbak naast je bureau en een saai pennenbakje. Met de juiste accessoires kun je heel makkelijk heel veel sfeer brengen. Niet alleen grijs en zwart en praktisch, maar mooi en opvallend. Geconcentreerd werken kan ook met mooie bloemen op je bureau, toch?

Bureau-accessoires zijn vaak in de eerste plaats praktisch, omdat je toch graag efficiënt wilt kunnen werken. Dan denk je dus aan dingen zoals opbergruimte voor je pennen, een bureaumat en prikborden. Maar er is zoveel meer dan dat.

Geef je laptop een gave look met een bijzondere laptophoes. Of zet wat boeken op je bureau en ondersteun het stapeltje met een bijzondere boekenhouder. Wil je voor iets heel unieks gaan? Hou de papieren op je bureau dan netjes met een originele presse-papier. Zo laat je pas echt je stijl zien.

Organiseer jouw werk beter

Naast kleine kantoor artikelen zoals een nietmachine, een schaar en verschillende pennen, kun je ook voor grotere bureau-accessoires kiezen. Een bureau organizer bijvoorbeeld, waar je heel makkelijk al die kleine dingetjes in kunt bewaren. Dat scheelt niet alleen heel veel rotzooi op je bureau, maar met zo’n organizer kun je ook stijl toevoegen aan je werkplek. Ga je voor felle kleuren? Of voor een leuk printje?

Zit jij tijdens het werken veel op je telefoon? Dan is een telefoonhouder op je bureau misschien geen verkeerd idee. Je kunt je telefoon dan echt wegleggen, waardoor je zorgt dat ie je minder afleidt. Telefoonhouders zien er vaak mooi uit, met moderne ontwerpen. Zo geef je jouw bureau wat meer uitstraling, terwijl je met een beetje geluk ook nog geconcentreerder kan werken.

Waarschijnlijk zijn de meest bekende bureau-accessoires de ordners en papierhouders. Vaak zijn ze zwart en lomp. Vooral heel praktisch en niet echt inspirerend. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Al je jaarverslagen kunnen in een feestelijke ordner met een toffe print en papierhouders zijn er ook in allerlei soorten en maten. Wat dacht je van een leuke koperen houder?

Kleine en grote bureau-accessoires

Zijn er dan nog bureau-accessoires die wel altijd alleen maar praktisch zullen blijven? Wij kunnen er maar eentje bedenken: de bureaustoel-onderlegger. Vooral handig wanneer je een prachtige vloer of tapijt hebt en die niet wilt beschadigen met de wieltjes van je stoel. Maar we moeten eerlijk zeggen, heel mooi of bijzonder wordt je werkkamer er niet van.

Dat kan gelukkig wel met een onderlegger op je bureau. De onderlegger beschermt het bureaublad, waardoor het minder snel beschadigt. Vaak zijn deze onderleggers zwart en saai, maar dat is opnieuw nergens voor nodig. Ga voor een toffe kleur en je zult zien dat je bureau meteen een hele andere sfeer uitstraalt. Hou bij kleuren het design wel wat rustiger, zodat je nog steeds lekker kunt werken.

Naast kleine accessoires kun je ook kiezen voor grotere bureau-accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kantoorkastje? Niet iedereen heeft op het bureau ruimte voor uitgebreide organizers of mappen en dan is een extra kastje een heel goed idee. Je hebt in een klap lekker veel opbergruimte en je hoeft ook nog eens minder spullen op je bureau te bewaren.

Door met accessoires te spelen en stijlen te combineren, maak je van jouw bureau een plek waar je niet alleen fijn kunt werken, maar waar je ook trots op kunt zijn. Een meubel dat stijl en sfeer geeft aan je ruimte. Of dat nou op kantoor is of thuis, dat maakt natuurlijk niets uit.

Spelen met kleuren en materialen kan leiden tot een drukke en opvallende stijl, maar je kunt er ook voor kiezen om voor een strakke of rustige inrichting te gaan. Kies voor dat laatste dan bijvoorbeeld voor witte bureau-accessoires of een specifiek materiaal en zoek zoveel mogelijk accessoires in vergelijkbare tinten. Succes gegarandeerd!

Handige en gemakkelijke bezorging

Tot 30 dagen gratis retourneren

Klantenservice +31(85)8889079