Bureau met lades

Bureau met lades

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBureau met lades

Voor wie veel spullen heeft en toch van orde en netheid houdt, is het bureau met lades een geweldige uitvinding. Bureaus hebben vaak lades, maar tegenwoordig zijn er tal van moderne bureaus die helemaal geen lades meer hebben. Dat betekent paniek als je wel genoeg spullen hebt die dichtbij je bureau opgeborgen moeten worden! Elders in de kamer een extra kast neerzetten past niet altijd.

Met een bureau met lades ben je vroeg of laat altijd erg blij. Misschien heb je nog niet meteen allerlei spullen die je erin kwijt wilt, maar is na een tijdje extra ruimte voor je klappers, printpapier, notitieboekjes en pennen geen overbodige luxe. Houd je bureau eenvoudig netjes en zoek een bureau met lades. Lees verder en ontdek hoe je jouw eigen bureau of bureautafel omtovert tot ideaal bureau met véél opbergruimte.

wit bureau met lades in veel kleuren

Bureau met lades in je inrichting

Een bureau met lades staat natuurlijk niet in iedere inrichting even mooi. Het bureau met lades is duidelijk een bureau en zet je daarom liefst in een aparte kamer of in ieder geval in een aparte hoek van de kamer neer. Dit betekent niet dat het bureau er niet stijlvol uit mag zien. Alleen als je werk- of studieplekje mooi ingericht is, ga je er graag zitten om door te werken. Een stijlvolle werkplek komt je productiviteit werkelijk ten goede. Ook op de kinderkamer mag een bureau wel wat stijl hebben. Kids slapen en spelen immers in dezelfde ruimte!

lichtkleurig bureau met lades en ladekastje

Maak je eigen bureau met lades

Je kunt altijd zelf een perfect bureau met lades maken dat helemaal bij jouw wensen aansluit. Bijvoorbeeld met oude, gebruikte tafels. Let hierbij echter wel op dat een tafel de juiste hoogte heeft, zodat je er prettig aan kunt werken. Is de tafel te laag? Dan is deze niet geschikt als bureau. Is de tafel te hoog? Dan kun je er een hogere bureaustoel en voetensteun bij uitzoeken om comfortabel en ergonomisch verantwoord te kunnen werken. Je armen moeten namelijk in een hoek van 90 graden op het bureau kunnen rusten.

  • Kies een tafel die bij de rest van de meubels in dezelfde kamer past. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur van je kasten of juist in een heel contrasterende kleur, maar die wel van hetzelfde materiaal gemaakt.
  • Meet de hoogte van de tafel en zoek een ladeblok uit dat een aantal cm lager is. Dit ladeblok zet je onder je bureau. Nu is je bureau met lades eigenlijk al klaar.
  • Wil je een erg hip bureau? Schuur de tafel en het ladeblok dan en geef het een white wash behandeling.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.