Bureau op maat

Bureau op maat

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBureau op maat

Heb jij een strakke woning en is er eigenlijk geen ruimte voor nog meer meubels? Of wil je dat alles naadloos op elkaar aansluit zonder vervelende tussenruimtes? Dan is een bureau op maat wat jij zoekt. Een bureau op maat wordt precies op maat gemaakt zodat je geen zorgen hebt of je bureau wel past tussen die twee kasten in je woonkamer, je laat het gewoon precies op maat maken!

Een bureau op maat kan eigenlijk in bijna elke ruimte van je woning en heeft diverse stijlvolle ontwerpen. Voor de thuiswerkers onder ons is een bureau op maat zeker een aanrader. Je werkt aan een bureau dat jij precies kunt afstellen op het comfort naar je eigen wensen, wat het thuiswerken een stuk aangenamer maakt. Wil jij meer weten over dit bureau? Lees dan verder!

Bureau op maat in je woning

Een bureau op maat fungeert uitstekend in je werkkamer, waar je thuis lekker aan kunt werken of waar je na het werk nog wat ‘huiswerk’ aan kunt maken. Sluit je bureau aan tussen bijvoorbeeld twee werkkasten en jouw werkruimte ziet er enorm strak en gelikt uit! Je bureau past ook in andere woonruimtes binnen je huis, zoals bijvoorbeeld de woonkamer. Laat een bureau op maat ontwerpen dat mooi aansluit bij je huidige interieur.

Een bureau op maat kan bijvoorbeeld ook als werkblad in je keuken fungeren. Bepaal zelf de afwerking en de afmetingen, en laat het bureau aansluiten bij de rest van je keuken. Je kiest zelf de hoogte, en ook de lengte en de kleur van je bureau kun je zelf bepalen! Heb je een moderne, witte keuken? Plaats dan een mooi wit bureau op maat dat goed past binnen het interieur van je keuken.

Talloze opties met je bureau op maat

Een bureau op maat hoeft niet enkel te fungeren als werkbureau. Hieronder lees je enkele mogelijkheden met je bureau.

  • Plaats een langwerpig bureau in je hal. Dit fungeert als een handig blad voor bijvoorbeeld het plaatsen van tassen, jassen, sjaals en andere accessoires.
  • Plaats een bureau op maat in je kinderkamer. Dit geeft een mooi strak effect aan de kinderkamer en is bovendien erg functioneel om al het speelgoed van je kinderen een mooi plekje te geven.
  • Heb je een volle woonkamer? Plaats dan een bureau op maat tegen een wand aan. Het neemt weinig ruimte in beslag en je kan overbodige spullen bewaren in de kastjes. Ook kan het een mooi design-effect geven als je een mooi bureau in bijvoorbeeld een donkerrode tint uitkiest.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.